Duidelijk website met prima prijzen.
Redelijke prijs en op tijd bezorgd.
Snel en goed geleverd, bovendien alle componenten netjes gelabeld
vlot geleverd
Goed, had verkeerd besteld en het kon retour
Product zoals op de site, en binnen een paar dagen binnen
Uitgebreide website met een eenvoudige bestel mogelijkheid. Een blijvertje
Snelle levering Product zoal omschreven en perfect Prijs is prima
Bestelde display gad verkeerde kleur. Er werd snel op mail gereageerd en oplossing geboden
Goede site om online te winkelen met flexibele betaal- en aflevermogelojkheden.
Het bestelde artikel was compleet en voldeed geheel aan de verwachting. Werd op de afgesproken dag geleverd.
Gedaan wat er beloofd wordt de
Prima service.
snel geleverd, perfecte order tracking
Leuk assortiment. Goed overzicht en snel gelevers.
Had female stekkers besteld, heb male ontvangen. Voorgelegd via mail, kwam er op neer dat ik niet wist wat male en female was. Ander product uit de webshop gelinkt waar de stekkers op de foto wél overeen kwamen met de titel (female op foto en female in titel). Dus 2 artikelen die female in de titel hebben, zijn in werkelijkheid verschillend van elkaar "Ik zie waar de verwarring ontstaat"... Dat is mooi, maar ik heb geen oplossing gekregen voor de foutief geleverde producten.
Het spijt mij zeer dat er een verwaring is over de kabel. Er wordt wel een duidelijke foto van de desbetreffende kabel getoond bij dit product. We hebben aangegeven dat de de kabel teuggestuurd kan worden. Blijkbaar wil de klant hier geen gebruik van maken. De kabel die de klant wil hebben , hebben wij niet in ons assortimnet. Hierdoor kunnen wij geen nieuwe kabel leveren.
snel en correct geleverd
Snel en goedkoop! Top
Erg snel geleverd en voor een mooie prijs!.
Goed product
ruim assortiment met de juiste onderdelen
Ik ga hier vaker bestellen. Ik kende Vanallesenmeer nog niet, kwam op hun site via een zoekopdracht voor een vrij specifiek onderdeel.
Omschrijving van juist en duidelijk
simpel besteld, niet duur, en korte tijd later bezorgd zo moet het
Snel en goed geleverd. Het onderdeel en de prijs is goed.