The ordering process was flawless. Fast delivery. An English option on the website would be helpful. But I could manage it with my rudimentary dutch-skills.
Juist voor de hobby is het noodzakelijk om af en toe een paar chips, of andere elektronicaonderdelen aan te kunnen schaffen die snel in huis zijn en voor een alleszins redelijk bedrag verzonden worden. Top.
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Snel besteld ,,,,, en goede waar voor m’n geld !!!
Snelle levering en goedkoop
Weerstanden besteld, netjes en snel geleverd.
Snelle levering en ziet er goed uit
Ik heb zilver-geleidende lijm besteld die; 1 ; Heel slecht vloeit, dus niet bruikbaar!!!! waardoor ik nu een nog groter probleem op mijn PCB heb! 2; Er worden 2 injectienaalden meegestuurd, waarvan de kleinste ONBRUIKBAAR en de grote naald vereiste ZOVEEL druk dat de lijm er uit schiet met alle gevolgen vandien op de PCB! Mijn conclusie is dat deze lijm, onprofessioneel wordt verdeeld in kleine hoeveelheden waardoor deze al uitdroogt voor gebruik. En als resultaat moet ik nu VEEL meer geld gaan spenderen om de schade van de troep op te vangen. En reken maar dat jullie niet gaan betalen of wel? Ik wil helemaal niks meer met jullie te maken hebben! Stelletje oplichtende amateurs. Bedankt voor niks prutsers!
helaas kan geen enkel van de 3 A4988 motor shields naar de Vref 2V wat eigenlijk wel zou moeten.
Snelle levering en alles netjes verpakt.
Klein foutje (kan gebeuren), heel snel en soepel opgelost.
gewoon goed en niet duur
Precies wat ik bestelde, prima en snel verstuurd. Redelijke prijzen.
Snel geleverd niet duur
Het product was snel binnen.
Op de website kon ik makkelijk het juiste product vinden. Het bestelde werd snel geleverd.
Prima ervaring. Mooie collectie aan componenten tegen schappelijke prijs. Ook de verzendkosten netjes in verhouding met het pakketje. Ik kom zeker terug als klant!
Ok
Bij mijn bestelling leken alle artikelen op voorraad en "verzonden", maar ik kreeg geen mail dat pakket was verzonden. Na 2 dagen wachteh heb ik de shop gemaild, bleek dat de voorraad in het magazijn onverwacht op was, en dat mogelijk nieuwe voorraad meer dan een maand kon duren. Ik kreeg 3 mogelijke oplossingen; na bekijken van alternatieven heb ik voor een ander, iets duurder, mar achteraf iets beter toepasbaar, type gekozen. Binnen een paar uur was het pakket verzonden en het werd de volgende dag bezorgd.
Prima product en snel geleverd.
Het is snel bezorgt goeie kwaliteit
Producten zoals als beschreven. Kleine items gewoon door de brievenbus in plaats van er een standaard pakket van maken. Scheelt een hoop kosten. En lekker snel geleverd. Ik zou de good old Display winkel bijna niet meer missen :-)
snel geleverd
Zeer snel met verzenden en de prijzen zijn goedkoop als ook het verzenden.. Top!
Zeer snelle levering en niet duur