goede en snelle levering

Snel geleverd!

Het belangrijkste is dat de onderdeel snel is aangenomen! Dus alles goed geregeld, aanrader!

Duidelijk en snel

Duidelijke site, goede omschrijving en snelle levering...top dus!

Groot aanbod en supersnelle levering!

Ik heb deze website gevonden als een van de enigen die een bepaald onderdeel van mijn projectje verkochten. Eens besteld kreeg ik een paar minuten later als melding dat mijn bestelling in behandeling was. De ochtend erna was mijn bestelling geleverd.

Ruim assortiment en goede service.

Prima service, snelle levering.

Alles prima

Snelle levering prijs en kwaliteit is goed

Verrassende topper

Ik zocht voor een project een paar FPC connectors en bijbehorende kabeltjes. Allerlei gerenommeerde winkels geprobeerd, maar ofwel achterlijk geprijsd, of (in de meeste gevallen) niet leverbaar of überhaupt niet in assortiment (of wel de connector, niet de kabel...). Blijkt Vanallesenmeer exact in de winkel te hebben wat ik zoek...tegen een alleszins schappelijke prijs de volgende dag in huis. Top!

Leuke producten

Leuke producten en snelle levering

Okee

Geen probleem

Perfect tevreden

Perfect tevreden

Super snelle levering, en voldoet aan omschrijving.

makkelijk en snel in huis

makkelijke site en snelle levering

Snel en goedkoop geleverd

Ik had een kleine order, maar die werd perfect verzorgd. Snel geleverd en geen kleine orderkosten of hoge verzendkosten. Kunnen vele een voorbeeld aan nemen.

Kwaliteits product

Snel geleverd. Keurige prijs/kwaliteit. Aanrader!

geen klachen

levering liep vlot

Snel, voordelig en betrouwbaar

Super, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Alles correct en snel verlopen

Alles correct en snel verlopen

Super, snel in huis

Super en snelle levering

Snel en voor de juiste prijs

o.a. voor snelle levering van componenten voor DIY projecten!

Lekker snel en correct in huis!

Pakketje kwam de volgende dag in goede verpakking aan ,en de gekochte goederen voor een goede prijs met niet extreem hoge verzendings kosten

zeer goed

overzichtelijke website snelle levering

Product voldoet aan verwachting

Duidelijke omschrijving, product voldoet aan mijn verwachting, snelle verzending. Gewoon goed zakendoen.

goed en goed bereikbaar

Ik had een paar arduino pro mini's besteld. Die werden keurig op tijd geleverd. Helaas bleek toe ik er een ging gebruiken dat dit niet het juiste type was. Door de antistatische verpakking was dat ook zo goed als niet te zien. Na contact met Vanallesenmeer hebben ze dit goed en snel opgepakt. Het bleek dat hun leverancier een verkeerd type had geleverd. Het is natuurlijk voor beide partijen vervelend maar hoe ze het opgepakt en afgehandeld hebben is wat je van een goede leverancier verwacht. Een volgende keer zal ik zeker weer bij Vanallesenmeer bestellen.

Perfect van begin tot eind

Prima shop voor onderdelen voor 3d printers etc.