goed bedrijf, juiste spullen hoge kwaliteit
Geweldig, snelle verzending , vanallesmeer raad ik iedereen aan en alles netjes afgeleverd .
Mooie webwinkel met zeer ruim assortiment. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Alles conform bestelling ontvangen.
Onderdelen direct na bestellen verzonden. Echter bleek één onderdeel niet op voorraad, hierna is direct contact opgenomen en het bedrag geretourneerd.
Goede website en goede lage prijzen
Goede service en snelle levering
Ik ben netjes op de hoogte gehouden van het inkooptraject. Super!
Snelle levering en goed verpakt
Geen op of aanmerkingen. Snel geleverd. .
Ik had een componententester besteld en deze was binnen 2 dagen binnen en precies zoals beloofd. Het leuke was dat ik de behuizing zelf in elkaar moest zetten, dus dat zie ik als een plus. De enige reden waarom er een 9 staat en geen 10 is omdat ik niet de juiste verhouding van schroefjes heb gekregen (namelijk 3 lange (waar het er 4 moesten zijn) en 5 korte (wat er 4 moesten zijn)).
Ik zocht wat vond dat bij jullie. Snelle actiw snel perfect thuisbezorgd
Netjes van A tot Z ervaring
uitstekende ervaring bij het web winkelen.
4 dezelfde sensors besteld. allemaal perfect aangekomen op de tijd zoals gezegd. Blijkt ook nog eens dat per sensor een andere kleur snoertje is gekozen, zodat je minder snel sensors door elkaar haalt. Kijk dat is nog eens een extra plus.
gewoon mooi product voor die prijs en snel geleverd
Vanallesenmeer was de enige waar ik dit specifieke accupack kon vinden. Het assortiment is sowieso bijzonder ruim en fijn!
Een paar slechte magneten op de 200 valt goed mee. Ik heb nog vanalles en meer nodig dus ik plaats er een nieuwe bestelling binnenkort.
Heb nog nooit iets besteld
Snelle levering en fijne procenten, heel blij mee!
heel tevreden
Geen problemen ondervonden. Onderdelen hadden wat beter beschermd kunnen worden, het schoof nu door het doosje heen. Gelukkig voor DC motortjes niet zo erg.