Fijn dat het veel electronica componenten zelfs per stuk verkoopt. Voor Arduino producten is dit een one-stop-shop. Ook de helpdesk reageert snel en behulpzaam
Ik ben goed geholpen super
Hetgeen ik zocht heb ik snel kunnen vinden op de site, met relevante specificaties (in mijn geval afmetingen en materiaal soort) bij de hand. De bestelstappen waren duidelijk en goed te volgen. Een punt zou iets beter kunnen, namelijk de post-nl verstuur methode (standaard verzending). Het was mij niet echt duidelijk of er dan wel of niet een track/trace code zou worden gegeven. Maar omdat het mij onlogisch leek voor 3 euro extra van een kleine aankoop een pakket te maken, viel het mij dus wel mee dat er alsnog een tracecode gegeven werd. De diverse stappen van de bestelstatus werd ook netjes middels een paar e-mails medegedeeld, dus ik was keurig op de hoogte. Kortom, erg tevreden.
vlugge levering
Motor war in Deutschland nicht lieferbar. Lieferung war aber aus den Niederlanden genauso schnell da. Nur mit der Umstatzsteuer hat es leider nicht geklappt.
Moest veel te lang wachten op mijn bestelling. Werd verwisseld met een ander persoon. Slechte zaak vind ik
Tot mijn spijt maken wij ook wel eens een fout. Ik was in de veronderstelling dat ik deze klant aan de telefoon heb gehad met een vraag over het bestelde product, en dat het product niet geschikt was voor de toepassing van deze klant. Ik heb hierover de zelfde dag nog een keer over gemaild. Toe het bleek dat ik een fout heb gemaakt, en twee klanten door elkaar had gehaald hebben we de bestelling een dag later opgestuurd. Het spijt ons zeer dat deze klant een dag lager op het product heeft moeten wachten.
uitstekend
Heeft juist de onderdelen die ik nodig had.
Alles ontvangen zoals verwacht.
In ieder geval voor mij een snuffel webshop waar de elektronica hobbyist zijn aparte variatie aan onderdelen kan bestellen. Ook snel geleverd en via de brievenbus post niet al te duur verzonden. Laatst van Pololu een step up/down power switching modules van 12V gekocht. Kwaliteit PCB. Ik koop regelmatig bij Vanallesenmeer.
Eerste keer dat ik iets bestelde. Binnen een uur kreeg ik al bericht dat het aangeboden was aan Post.Nl. Dit bedrijf had het megadruk dus de bezorging was drie dagen later. Geen probleem overigens.
Goed duidelijk en makelijk qua bestellen. Voor in de toekomst mede richten op smd spullen.
Voor een erg lage prijs een snelle bezorging en goedverpakt.
Prima winkel
Correcte levering van goede materialen
Prima product en snelle levering! Top!!
Goede prijs en snelle levering!
Juiste producten snel thuisbezorgd
Ze hadden wat ik nodig had (best een handig asortiment) en het werd de volgende dag verzonden. Voordelig ook nog, als het om kleine onderdelen gaat.
Je kan hier gemakkelijk kleine hoeveelheden bestellen tegen redelijke verzendkosten
Artikel vlot gevonden op de site. Redelijke prijs, snelle verzending. Erwin
Ik kreeg keurig antwoord op de vraag welke voorschakel weerstand ik nodig had bij een bepaalde Led.
Ik heb een goede ervaring met Vanallesenmeer. Nadat er wat mis was gegaan met de bezorging aan mijn kant hebben ze mij uitstekend geholpen om dat te herstellen en alsnog in orde te maken.
Kleine bestelling, groots behandelf