hebben een leuk assortiment en goede prijzen. kom zeker weer terug voor onderdelen.
Aanrader!
Mijn favoriete elektronicawinkel
Ik heb al vaker onderdelen bij vanallesenmeer besteld en het assortiment word steeds groter. Alles is in overzichtelijke en logische groepen geplaatst waardoor je snel gewenste item vind. De prijzen zijn goed De levertijd altijd snel Netjes verpakt Voor mij de ideale electronica leverancier !!!
Een website met hele interessante dingen. Ik had een printje nodig dat ik precies zo op Aliexpress kon bestellen. Maar dan moet je er wel een maand of langer op wachten. Voor die paar euro meer, bestel ik liever hier. De eerste keer duurde de brievenbus levering wat langer omdat er een weekend tussen zat. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Afgelopen bestelling: vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Prima dus.
Alle onderdelen netjes verpakt ontvangen en zonder lange wachttijd.
Mijn bestelling is compleet en op tijd geleverd.
Behulpzaam en correct
Snelle levering En duidelijk aangegeven qua leveren via post nl
Prima en snelle levering
Hebben ruim assortiment en snel geleverd.
Snelle levering, ook als het een kleinigheid betreft.
Materiaal is van goede kwaliteit. Afgewerkt maatvast
snel geleverd en prima prijs
Vriendelijk bedankt voor de goede zorgen, lieve groet, Rome
Goede prijs en snel geleverd
Goede produkten snellelevering
Ik bestel bij jullie voor de eerste keer. ik ben zeer tevreden met jullie levering. ook de website is goed over zicht.
Eenvoudige test: De OPA2134 behoort 4mA ruststroom per opamp te hebben, maar ik meet slechts 0.3 mA. Verder is het een JFET opamp die een extreem hoge ingangsimpedantie zou moeten hebben, maar bij een bron van 0.5 Giga ohm werkt de versterker niet meer, wat duidt op een veel te lage impedantie. Ik weet niet wat het wel is, maar in elk geval geen OPA2134 DIT IS OPLICHTERIJ EERSTE KLAS Als je spul van Aliexpress doorverkoopt, weet dan dat halfgeleiders bijna nooit zijn wat ze lijken te zijn KORTOM IK WIL MIJN GELD TERUG
Dag Michel. Het spijt mij zeer dat het geleverde componenten niet goed zijn. Maar om ons nu meteen oplichters te noemen vindt ik jammer. We hebben meerdere van deze componenten verkocht en we hebben verder nog geen klachten ontvangen. Ik vermoed daarom dat de laatste levering van deze componenten defect/niet goed zijn. Ik zal je een mail sturen om dit probleem op te lossen.
Alles op tijd geleverd, goed verpakt en goed product.
waar zou ik zijn zonder Vanallesenmeer
goede bedrijf. Dank u wel !
Fijne service duidelijke website en snelle levering
Eindelijk een bedrijf die flexible flatcables op voorraad heeft! Zodat ik ze niet in China hoef te bestellen, maar naar een paar dagen reeds op de mat heb liggen.
Ik was op zoek naar wat elektronica voor de Arduino via internet en "Vanallesenmeer" kwam er zeer goed tussenuit wat prijs betreft.