zeer tevreden over het geheel, snelle en volledige levering, goede kwaliteit dus allom, een tevreden klant
Alles perfect. Alles op voorraad en snel geleverd
Perfecte service en snelle levering.
Duidelijke website maar een produkt zoeken lukt mij niet altijd goed. Met een beetje geduld lukt het wel.
beter kan niet !
Gemakkelijk online bestellen en zeer snelle levering. Onderdelen goed en stevig verpakt.
Ik had een kleine bestelling geplaatst. Een paar dagen later had ik de magneten in huis. Alles was goed verpakt, berichtgeving omtrend de bestelling was goed en een uitstekende prijs.
Goed en goedkoop
is ok
Zie boven
Prima service netjes afgeleverd
Mijn bestelling was na 4 dagen nog niet afgeleverd. Maar na telefonisch contact was ik gerust gesteld .De volgende dag was mijn bestelling in de bus. Ik wil ook benadrukken dat firma Vanallesenmeer een hele perfecte en zeer vriendelijke telefoniste in dienst heeft. nogmaals mijn dank voor de vlotte en goede uitleg Als ik weer wat nodig heb zal ik zeker naar deze site gaan. Ik zal mijn best doen om het verder te vertellen.
Magneten zijn supersterk.
Motoren besteld en snel geleverd maar niet de juiste snelheid. Contact opgenomen of de mogelijkheid van ruilen er was voor snellere versie. Geen probleem en worden binnenkort toegestuurd.
Zeer snelle levering ondanks de sneeuwval. En Goede communicatie via de mail. Product zoals omschreven en werkt naar behoren
Duidelijke website. Leuke prijzen en gewoon per brievenpost versturen. Super!
Mijn order was snel verstuurd Goede service
duidelijke goede site en vlotte service
Heb nu een paar keer hier wat besteld en het meeste hebben ze op voorraad en wordt zeer snel geleverd. Chapeau, ga zo door..
producten zijn van goede kwaliteit . prijs en product in goede verhouding .
Betrouwbaar en goede spullen. Zeker een aanrader!