zeer tevreden

zeer tevreden over het geheel, snelle en volledige levering, goede kwaliteit dus allom, een tevreden klant

snelle bezorging, goede informatie

Alles vlot en snel

Alles perfect. Alles op voorraad en snel geleverd

Perfecte service en snelle levering.

Goed adres

Duidelijke website maar een produkt zoeken lukt mij niet altijd goed. Met een beetje geduld lukt het wel.

echt subliem

beter kan niet !

Gemakkelijk online bestellen en zeer snelle levering. Onderdelen goed en stevig verpakt.

Regelmatig iets besteld en altijd top in orde!!!

Duidelijke webshop, snel bezorgd

Ik had een kleine bestelling geplaatst. Een paar dagen later had ik de magneten in huis. Alles was goed verpakt, berichtgeving omtrend de bestelling was goed en een uitstekende prijs.

Correcte levering

Goed en goedkoop

is ok

is ok

Klantvriendelijk,beantwoordt vragen per omgaande, snelle en accurate levering, lage kosten. Prima.

Zie boven

Prima service netjes afgeleverd

Goede website, erg duidelijk, en vriendelijke uitleg.

Mijn bestelling was na 4 dagen nog niet afgeleverd. Maar na telefonisch contact was ik gerust gesteld .De volgende dag was mijn bestelling in de bus. Ik wil ook benadrukken dat firma Vanallesenmeer een hele perfecte en zeer vriendelijke telefoniste in dienst heeft. nogmaals mijn dank voor de vlotte en goede uitleg Als ik weer wat nodig heb zal ik zeker naar deze site gaan. Ik zal mijn best doen om het verder te vertellen.

Snelle levering goed product

Magneten zijn supersterk.

Prima site en makkelijk bestellen.

Motoren besteld en snel geleverd maar niet de juiste snelheid. Contact opgenomen of de mogelijkheid van ruilen er was voor snellere versie. Geen probleem en worden binnenkort toegestuurd.

Zeer snelle levering ondanks de sneeuwval. En Goede communicatie via de mail. Product zoals omschreven en werkt naar behoren

Snel en goed geleverd

Duidelijke website. Leuke prijzen en gewoon per brievenpost versturen. Super!

Snel verstuurd

Mijn order was snel verstuurd Goede service

vlotte service

duidelijke goede site en vlotte service

Handig en snel besteld

Heb nu een paar keer hier wat besteld en het meeste hebben ze op voorraad en wordt zeer snel geleverd. Chapeau, ga zo door..

product snel geleverd en prima verpakt ..

producten zijn van goede kwaliteit . prijs en product in goede verhouding .

Leuke webshop

Betrouwbaar en goede spullen. Zeker een aanrader!