Pluspunten
Doet wat het belooft
niet alles is in 1 zending geleverd. er komt nog een nazending. \Dat was bekend maar blijft jammer.
Pluspunten
Snel en effectief
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
heel snel geleverd, correct ingepakt.
VerbeterpuntenIk wou mijn gespaarde punten gebruiken maar is niet gelukt/aanvaard. Vraag waarom niet, heb ik geen antwoord op gekregen.
Pluspunten
Grote keuze in hele mooie wijnen. Goede beschrijvingen op de website. Overzichtelijk gecategoriseerd. Snel geleverd.
Pluspunten
Prima en snel!
Pluspunten
Hebben mij gebeld om te melden dat ze geen geschikte geschenkverpakking vonden.
Pluspunten
Super snel. Super lekker wijn!
Pluspunten
Geen, ga zo door.
Pluspunten
Altijd prima geholpen,kennis van zaken,klantvriendelijk en alles op voorraad
Pluspunten
Doet wat het belooft!
VerbeterpuntenNormaal is de volgende dag leveren. Ik had verdicht om dit op ma of dinsdag te doen. Is ook keurig gedaan. Volgende keer weet ik dat. Nu vroeg ik mij af of dat wel gelezen was. Ja dus. In de bevestiging opnemen dat er rekening wordt gehouden met mijn opmerking geeft extra zekerheid. Het gaat nergens over, maar als ik toch iets kan opmerken, dan is dit het.
Pluspunten
specifieke wijn, meteen geleverd, redelijke prijs.
Pluspunten
Alleen positive beoordeling perfect verpakt. Levertijd binnen enkele dagen waartussen een weekend zit. Alleen Postnl was 3 kwartier later dan de aangegeven tijd tussen 12.00 en 16.30
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, goed assortiment
Pluspunten
Fijn dat ze ook een afhaalpunt hebben, verder prima producten
VerbeterpuntenAls ik iets moet verzinnen afhaalpunt is op zaterdag korter geopend als ik het goed heb. Misschien dat aangeven op de site