Pluspunten
Al diverse keren wijn gekocht bij Grand Cru wijnen en steeds perfect verder geholpen. Duidelijke communicatie wanneer iets niet loopt zoals gepland. Zeer duidelijke en overzichtelijke website.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en heel correct verpakt..goede duidelijkheid..ik heb mijn nieuwe wijnleverancier gevonden!
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering!
Pluspunten
Verbeterpuntende zogenaamde veiling was wel niet helemaal duidelijk
Pluspunten
- mooie website (en gebruiksvriendelijk) - prachtig assortiment (veel te veel mooie wijnen) - niet opdringerig (de klanten worden met gerust gelaten en niet voortdurend lastig gevallen met zogezegd speciale aanbiedingen)
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Heel correct bedrijf, snelle levertijd en betrouwbaar.
VerbeterpuntenMisschien meer keuze van wijn uit USA
Pluspunten
Mooi assortiment. Netjes verpakt.. Misschien zelfs wel wat overdreven. Je hoeft het karton niet ook nog eens vol te gooien met schuimvulling als het al stevig verpakt is.
Pluspunten
Correcte afhandeling. Flessen goed verpakt. Duidelijke factuur. Tijdige levering.
Pluspunten
Snelle levering, prima wijn!
VerbeterpuntenNiet jullie schuld maar Post NL heeft de doos gewoon bij mijn voordeur gezet tussen de lege dozen en geen (papieren) bericht achtergelaten. Na een check via de Post NL website zou het pakket afgeleverd zijn bij mijn buren. Navraag bij alle buren bleek dat dit niet zo was. Moest m'n bestelling uiteindelijk vinden tussen een aantal lege dozen.
Pluspunten
Levering snel kwaliteit heel goec
Pluspunten
goed verpakt snel geleverd lage kostendrempel voor gratis verzending
Pluspunten
Bestelling geplaats rond 10am, levering reeds de volgende dag in België.
Pluspunten
Goede, vriendelijke en vergaande service, ik had een bestelformulier gemaakt, dit was echter snel opgelost. Én goede wijnen, aanrader!
VerbeterpuntenGa zo door, prettig!
Pluspunten
Uitstekende selectie, snelle verzending, prima verpakking
Pluspunten
De wijn werd sterk aanbevolen en voldoet geheel aan de gewekte verwachting, de levering was snel en vlekkeloos.