Pluspunten
Bestelling geplaatst - binnen gestelde tijd netjes verpakt geleverd gekregen.
Pluspunten
Lekkere wijn, mooie site
VerbeterpuntenWerd 1 dag later afgeleverd dan in eerste instantie bevestigd
Pluspunten
Wijnproeverij was super georganiseerd!!
VerbeterpuntenOns was tijdens de wijnproeverij niet bekend hoe onze bestelling zou worden afgehandeld, hoe de betaling zou gaan en wat de levertijd was. Dit ging uiteindelijk vanzelf, maar wat duidelijkheid vooraf was fijn geweest.
Pluspunten
Mooie wijnen snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering / Duidelijk / overzichtelijke site
Medewerkers zijn ronduit ongeinteresseerd en niet klantgericht
Pluspunten
Zeer mooi beschrijving van iedere fles wijn op de website! Wat ik zeer erg op prijs stel.....
VerbeterpuntenVoor iemand zoals mij zou het ook leuk zijn om wijn te zoeken op "body" aan de hand van een score die gaat van 1 tot 5. 1 staat voor zeer licht en fruitig,4 bv een Saint-Estephe, 5 bv Barolo....enz....(maar dit is mijn bescheiden mening)!
Pluspunten
snel en betrouwbaar en zorgvuldig geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Persoonlijk contact, foto v product voor verzending
VerbeterpuntenGeen, was niet tevreden over track&trace, maar dat lag geheel aan dpd
Pluspunten
Uitermate tevreden over bereikbaarheid per chat (zelfs 's avonds), verstrekte informatie, assortiment, prijsniveau, levertijd en vooral de uitstekende service. We kregen zelfs een foto van de door ons bestelde kist met verschillende wijnen, die als cadeau aan iemand anders is bezorgd. Top bedrijf !
Pluspunten
Duidelijkheid
Pluspunten
Snel, goed en is nog lekker ook nog.
Pluspunten
Duidelijke website, fijn dat er whats-app contact mogelijk is, snelle levering en kaartje erbij was helemaal goed gelukt
VerbeterpuntenIk zie geen verbeterpunten
Pluspunten
Ontzettend sneel levering van de meest geweldige wijnen. Een absolute aanrader!
Verbeterpunten-