Pluspunten
Prima! Zeer tevreden. Goede prijs/kwaliteit, snelle levering in goed verpakkingsmateriaal.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Aardig snelle levering, goed verpakt met speciale kartonnen voor wijnflessen, duidelijke site,
VerbeterpuntenPrijzen zijn aardig aan de hoge kant, plus verzendkosten
Pluspunten
zeer snel en veilig geleverd
Pluspunten
Mooie sortering Juiste informatie op website Snelle levertijd, met koerier die bereid is bij buren af te leveren.
VerbeterpuntenDit was mijn eerste bestelling, dus voorlopig nog geen verbeter punten
Pluspunten
Goede en snelle levering.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten.
Pluspunten
Vrij scherpe prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenAls ik op de website meerdere druivensoorten tegelijkertijd wil zoeken dan wordt per klik de resultaten geüpdate, zou fijner zijn als je een aantal aanklikt en dan op verversen drukt o.i.d.
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Nu een aantal keer besteld bij grandcru wijnen. Mooie overzichtelijke site met veel informatie. Groot assortiment aan goede wijnen. Altijd de volgende dag keurig geleverd.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website.
VerbeterpuntenIk had aangegeven dat het een cadeau was met de vraag of het onherkenbaar gemaakt kon worden op de doos wat de inhoud betrof. Dit was helaas niet overgekomen. Gelukkig heb ik de doos zelf aangenomen. In het pakket zat een fles Rioja waarvan de kurk afbrak tijdens het openen. Er zaten toen allemaal kleine deeltjes in de wijn. Die fles hebben we helaas moeten voeren aan de gootsteen. Jammer!
Pluspunten
Een geweldig assortiment Spaanse wijnen. Snelle en goede levering.
VerbeterpuntenConcurrentie qua prijsstelling in de gaten blijven houden voor wat betreft de Spaanse wijnen.
Pluspunten
Mooie kwaliteit wijnen afgeleverd in een stevige doos zodat inhoud ervan niet tijdens transport niet verloren kan gaan door breuk want dat zou echt zonde zijn
Pluspunten
Snelle levering Breed assortiment Goede website! Alles per fles mogelijk, daardoor mooie combi's te maken
Pluspunten
Snelle levering, betrouwbaar en scherpe prijs
Pluspunten
Ik ontving een mailtje met de vermelding wanneer de levering zou gebeuren.Dit zou maandag a.s.gebeuren doch heb deze levering reeds vandaag ontvangen.Toppie!
Verbeterpuntengeen enkele.
Pluspunten
Goed verpakt, snelle levering en goede prijs!