Pluspunten
De volgende ochtend bestelling in huis, goed verpakt, prima!!
Pluspunten
Snelle levering, vooral deugdelijke, stevige verpakking. Goede communicatie over de wijnen. Zeker een compliment.
Pluspunten
Gebruiksvriendelijk Eerlijke prijs Flessen zijn goed verpakt De chauffeur verdiend ook een 10
VerbeterpuntenEen mogelijkheid aanbieden (indien de klant dit wenst) om de klant ongeveer 1 uur voor levering thuis op te bellen. Zo hoeft men niet de hele dag thuis te wachten. Dit mits eventueel extra te betalen om van deze dienst gebruik te maken.
Pluspunten
Enorm goede website, maken dat ook waar in werkelijkheid.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Je krijgt waar voor je geld
VerbeterpuntenProbeer ook eens wijn uit Chill
Pluspunten
Telefonisch wordt de klant zeer goed te woord gestaan Je krijgt zeer snel antwoord op een email
VerbeterpuntenDe website De website is niet duidelijk genoeg als je een boodschap voor de ontvanger wil achterlaten Het voor/van werkt niet, daar dit niet op de boodschap naar voren komt De juiste verpakking regelen lukte ons ook niet Bestellen gaat ook niet makkelijk Jammer, dat er zoveel kosten gerekend worden voor aflevering in België
Pluspunten
NVT
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Al jaren mijn enige wijnleverancier. Zeer betrouwbaar, snel en geweldige wijnen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mogelijkheid is er om de bestelling telefonisch door te geven voor mij is dat zeer positief de flessen worden goed verpakt zodat er geen flessenbreuk ontstaat. goede en vriendelijke bediening
VerbeterpuntenIk zou graag "VERKOCHT AAN" en "VERZENDEN AAN" Boven 1 naam en adres van mij willen zien zodat daar geen problemen kunnen ontstaan, daar ik zowel de besteller, betaler en ontvanger ben van de wijnen dus alles onder en adres. dat zal zo blijven ook.
Pluspunten
Goede beknopte omschrijving bij product
Pluspunten
Lekkere wijnen, leuke mensen
Pluspunten
snelle levering lekkere wijn
Verbeterpunten?
Pluspunten
Donderdagavond laat besteld, vrijdag verzonden, zaterdag ontvangen. Topservice! Duidelijke website met goede zoek en filterfunctie. Nette communicatie met duidelijke emails, track&trace informatie en duidelijke nota als PDF bijgevoegd minuten nadat de bestelling was geplaatst. Nogmaals, top, zeker aanbevolen.
Pluspunten
Niets dan lof!
VerbeterpuntenPrijzen niet altijd de scherpste
Pluspunten
Hele goede service en communicatie over nalevering van wijnen.
Pluspunten
VerbeterpuntenHele slechte kwaliteit kistjes!
Beste, U heeft bij ons niet-goed-geld terug. De kistjes die wij leveren zijn standaard wijnkistje zoals in bijna alle gevallen worden gebruikt. Natuurlijk zijn er ook steviger kistjes maar deze zijn dan zijn dan ook duurder. Als u niet tevreden was over de kistjes of wat anders had verwachgt had u ons ook kunnen benaderen (bellen, mailen) en hadden we zonder morren de kistjes terug-genomen. Dit kan trouwens alsnog.