Pluspunten
Ruim assortiment van geweldige wijnen tegen een uiterst scherpe prijs. Vandaag bestelt, morgen in huis, geweldig dus.
Pluspunten
correcte behandeling van de bestelling, snelle levertijd, goederen goed en stevig verpakt voor transport.
VerbeterpuntenBlijf zo verder doen !
Pluspunten
Zeer vriendelijke service, snelle levering!
Pluspunten
snelle levering heerlijk wijn
Verbeterpuntenjammer dat hoeveelheid flessen niet te leveren was
Dank voor u beoordeling. We zullen verder gaan speuren naar goede chileense wijnen. We hebben wel sinds enige tijd de top wijnen van Errazuriz in ons assortiment. http://www.grandcruwijnen.nl/alle-wijnen?land=62&wijnhuis=331
Pluspunten
Alles vlot verlopen
VerbeterpuntenMuga was relatief duur tov andere leveranciers
Pluspunten
Per fles bestellen
VerbeterpuntenSpeciale kortingen invoeren vaste klanten op zelf te kiezen producten
Pluspunten
Vrijdag voor 15.00 uur besteld en zaterdag na 15.00 uur het pakket in huis. Ze doen wat ze zeggen.
Pluspunten
Snel antwoorden op emails, snelle bezorging, ook naar het buitenland
VerbeterpuntenOp dit moment is er zeer weinig voor verbetering vatbaar
Pluspunten
groot assortiment, per fles bestellen
Verbeterpuntenscherpere aanbiedingen voor trouwe klanten
Pluspunten
Goede wijnen, passie en zeer vriendelijk. Echt familiebedrijf! Daarnaast is bestellen per fles mogelijk, echt perfect als je eerst eens wil proberen.
VerbeterpuntenCadeaubonnen? Spaarsysteem?
Pluspunten
Snelle levering en alles netjes verpakt!
Pluspunten
goede kwaliteit producten
Verbeterpuntenik ben in te huren voor advies
Pluspunten
perfecte site
Verbeterpuntenleveringskosten iets te hoog
Pluspunten
Levering was snel en netjes stevig verpakt. Het risico was aanzienlijk verlaagd door het gebruik van degelijke verpakkingen! Daarnaast kon ik de wijnen vinden die ik zocht, dus ik zal zeker nog is terug komen.
Pluspunten
Wij hebben met de Arrocal, Ribbero del Duero, een norme goede keus gemaakt. Een lekkere huiswijn, die jullie gelukkig "bijna" altijd op voorraad hebben. Met dank, M.M.
Pluspunten
overzichtelijke site, correcte levering, correcte aanpassing van levering bij problemen
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering
Pluspunten
Vriendelijk en erg klantgericht