Pluspunten
Het is een naar mijn visie een vlot bedrijf, echt van deze tijd.
VerbeterpuntenIk zie persoonlijk liever geen kleine stickers meer van Grand Cru geplakt op de bestelde flessen Dit is natuurlijk persoonlijk, ik hou zowiezo niet van reclame stickers die overal op zitten.
Pluspunten
veel keus - gemakkelijk te bestellen - heel betrouwbaar
Pluspunten
Producten worden snel en keurig verpakt geleverd. Duidelijke communicatie
Pluspunten
snelheid van leverern en goede verpakking
Pluspunten
nogmaals een positieve beoordeling : men blinkt uit in het introduceren van met name Spaanse wijnen, die het stuk voor stuk verdienen in Nederland bekendheid te krijgen. Ook de mogelijkheid om per fles te kopen is prettig. Zo kun je ook eens een duurdere wijn leren kennen.
Pluspunten
Snelle levering Goede service Optimale prijs/kwaliteitsverhouding
Pluspunten
Vertrouwd, eerlijk, uitgebreid assortiment, uitstekende service
Pluspunten
Perfecte service
VerbeterpuntenPrijs wijn aan de hoge kant
Pluspunten
Degelijk website Snelle levering en correcte service
Geen eerlijke praktijken: wijn die geleverd werd had op de website ander etiket, na mailtje om uitleg werd etiket op de website onmiddellijk veranderd
Normaal reageren we niet maar dit is een erg flauwe reactie. Wijn-naam, beschrijving, prijs, specificaties alles stond juist vermeld behoudens het plaatje (was de goedkope uitvoering terwijl plaatje was van de duurdere. Dit zijn exact dezelfde flessen behoudens 3 letters op het etiket en bij 1 uitvoering hadden we hier het verkeerde label bij staan). We hebben direct gereageerd en voorgesteld dat wijn (vanzelfsprekend) gratis geretourneerd kan worden en dat dit onze fout was. Vanzelfsprekend hebben we deze fout gelijk aangepast op de website maar om dat nu te betichten als oneerlijke praktijken gaat ons te ver.
Pluspunten
prima gedaan, geen verdere opmerkingen
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
snelle levering en voordeel dat je per fles kunt bestellen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vooral de foto van het pakket vond ik erg leuk te ontvangen voordat het naar de geadresseerde werd verstuurd!