Pluspunten
Snelle levering Goede service Optimale prijs/kwaliteitsverhouding
Pluspunten
Vertrouwd, eerlijk, uitgebreid assortiment, uitstekende service
Pluspunten
Perfecte service
VerbeterpuntenPrijs wijn aan de hoge kant
Pluspunten
Degelijk website Snelle levering en correcte service
Geen eerlijke praktijken: wijn die geleverd werd had op de website ander etiket, na mailtje om uitleg werd etiket op de website onmiddellijk veranderd
Normaal reageren we niet maar dit is een erg flauwe reactie. Wijn-naam, beschrijving, prijs, specificaties alles stond juist vermeld behoudens het plaatje (was de goedkope uitvoering terwijl plaatje was van de duurdere. Dit zijn exact dezelfde flessen behoudens 3 letters op het etiket en bij 1 uitvoering hadden we hier het verkeerde label bij staan). We hebben direct gereageerd en voorgesteld dat wijn (vanzelfsprekend) gratis geretourneerd kan worden en dat dit onze fout was. Vanzelfsprekend hebben we deze fout gelijk aangepast op de website maar om dat nu te betichten als oneerlijke praktijken gaat ons te ver.
Pluspunten
prima gedaan, geen verdere opmerkingen
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
snelle levering en voordeel dat je per fles kunt bestellen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vooral de foto van het pakket vond ik erg leuk te ontvangen voordat het naar de geadresseerde werd verstuurd!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment in alle prijsklassen. Snelle levering. Goede service.
VerbeterpuntenWat minder Parker (toch al niet mijn favoriet) maar meer andere wijnrecensenten. Penin , Platers, Halliday (landgebonden) of J Robinson, Decanter, Wine Spectator.
Pluspunten
Goede service, bij geen voorraad gelijk een mail met voorstel voor andere wijn. snelle levering en goede kwaliteit van verzendmiddel.
Pluspunten
prachtig assortiment, betrouwbaar, snelle levering, voordelig.
Verbeterpuntenga vooral zo door
Pluspunten
Goede selectie van wijnen, snel geleverd.
Pluspunten
Snelheid van levering in een stevige doos waardoor de inhoud niet kan beschadigen. Bezorging via PostNL, waardoor ik niet naar een afhaalpunt hoef. De chauffeur van PostNL weet precies wanneer we thuis zijn.
Pluspunten
Vooral de snelheid en het betalen via Paypal
Pluspunten
goede direkte communicatie
Verbeterpuntenveel wijnen niet op voorraad te grote en te zware dozen bij aflevering voorkeur zou zijn 6 flessen per doos
Pluspunten
Prachtige collectie en prima service
VerbeterpuntenKeep on going the good work!
Pluspunten
Groot assortiment mooie wijnen, soms net even goedkoper, betrouwbaar
VerbeterpuntenAssortiment 0,5l en iets meer (wit) Bourgogne