Pluspunten
Leuk assortiment, deskundig samengesteld Redelijke prijzen Goede communicatie
VerbeterpuntenIk had gekozen voor afhalen van de bestelling bij een afhaalpunt. Had de `2 flessen liever in 2 doosjes van 6 gekregen dan in 1 doos van 12.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Prima levering, goede verpakking, goede communicatie, voldoet geheel aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten.
Pluspunten
Supersnelle levering , netjes verpakt
VerbeterpuntenStaffel korting instellen
Pluspunten
Uitstekende collectie, overzichtelijke website en snelle levering
Pluspunten
Geweldig Spaans assortiment
VerbeterpuntenWat meer Portugese en Zuid-Afrikaanse wijnen zouden niet misstaan....
Pluspunten
- Prima beschrijvingen van de wijnen op de site: ik drink zelf geen wijn, maar kon aan de hand van de beschrijvingen redelijk makkelijk iets kiezen dat in de smaak zou vallen bij de jarige - Foto van wat je stuurt: tot mijn grote verrassing kreeg ik bijna per ommegaande een foto toegestuurd van mijn bestelling, met kaartje en feestelijke verpakking, zoals het naar de ontvanger gestuurd zou worden. Echt top!
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie.
Pluspunten
breed assortiment
Pluspunten
Goede voorraad-vriendelijke en meedenkende mensen Ook wijn voor de kleine portemonnee
Pluspunten
Goede website met duidelijke voorraad Scherpe prijzen
Pluspunten
Het was aangenaam werken met Grand Cru wijnen. Alles werd in een mum van tijd afgehandeld : de keuze van de wijn, de verpakking, de levering.
Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik een bestelling bij Grand Cru wijnen deed, maar alles verliep heel vlot en correct. Ik zal zeker nog bestellingen plaatsen.
Pluspunten
Snelle levering, compleet assortiment, duidelijke communicatie.
Pluspunten
Mooie en overzichtelijke website. Duidelijke beschrijving van de inhoud. snelle levering en stevig en netjes verpakt.
Pluspunten
Top product tegen goede prijs
Pluspunten
Aanbod, informatievoorziening bij product, spaarsysteem.
VerbeterpuntenVerzendkosten graag lager of afwezig gezien. Enkele fles wijn bestellen door verzendkosten soms niet logisch
Pluspunten
Supersnel geleverd, handig zoeken op de website en veel info over de wijnen.
Pluspunten
snelle levering en goede en lekker wijnen