Pluspunten
Goede website met duidelijke voorraad Scherpe prijzen
Pluspunten
Het was aangenaam werken met Grand Cru wijnen. Alles werd in een mum van tijd afgehandeld : de keuze van de wijn, de verpakking, de levering.
Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik een bestelling bij Grand Cru wijnen deed, maar alles verliep heel vlot en correct. Ik zal zeker nog bestellingen plaatsen.
Pluspunten
Snelle levering, compleet assortiment, duidelijke communicatie.
Pluspunten
Mooie en overzichtelijke website. Duidelijke beschrijving van de inhoud. snelle levering en stevig en netjes verpakt.
Pluspunten
Top product tegen goede prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Aanbod, informatievoorziening bij product, spaarsysteem.
VerbeterpuntenVerzendkosten graag lager of afwezig gezien. Enkele fles wijn bestellen door verzendkosten soms niet logisch
Pluspunten
Supersnel geleverd, handig zoeken op de website en veel info over de wijnen.
Pluspunten
snelle levering en goede en lekker wijnen
Pluspunten
Snelle levering, flexibel, zeker bij afhalen. Ruim assortiment midden en bovenklasse wijnen. Verrassende huizen
Pluspunten
Snelle reactie, ondanks niet in voorraad
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website. Eerlijke prijzen. Goede communicatie
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede website die makkelijk werkt.
VerbeterpuntenNa een van mijn vorige bestellingen kreeg ik c. 15 reminders om een beoordeling in te vullen. Niet erg klantvriendelijk.
Dank voor uw beoordeling. Dit wordt zeer gewaardeerd. Tav de reminders is het fijn dat wij dat horen want vanzelfsprekend is dit zeker niet de bedoeling en we zijn erachter gekomen dat er in ons review systeem (wat zelfstandig opereert) een bug zit waardoor deze dagelijks reminders stuurt. We hebben dit per direct uitgezet en onze Webmaster is hier nu naar aan het kijken.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie, wijn goed verpakt.
VerbeterpuntenOp dit moment niets.
Pluspunten
Transparantie en snelheid van uitvoering/communicatie
Pluspunten
bijzonder goed!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en betrouwbaar