Pluspunten
Snelle levering, flexibel, zeker bij afhalen. Ruim assortiment midden en bovenklasse wijnen. Verrassende huizen
Pluspunten
Snelle reactie, ondanks niet in voorraad
Pluspunten
Duidelijke website. Eerlijke prijzen. Goede communicatie
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede website die makkelijk werkt.
VerbeterpuntenNa een van mijn vorige bestellingen kreeg ik c. 15 reminders om een beoordeling in te vullen. Niet erg klantvriendelijk.
Dank voor uw beoordeling. Dit wordt zeer gewaardeerd. Tav de reminders is het fijn dat wij dat horen want vanzelfsprekend is dit zeker niet de bedoeling en we zijn erachter gekomen dat er in ons review systeem (wat zelfstandig opereert) een bug zit waardoor deze dagelijks reminders stuurt. We hebben dit per direct uitgezet en onze Webmaster is hier nu naar aan het kijken.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie, wijn goed verpakt.
VerbeterpuntenOp dit moment niets.
Pluspunten
Transparantie en snelheid van uitvoering/communicatie
Pluspunten
bijzonder goed!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Bij mij was de verkeerde wijn geleverd extra check Voor verzending is handig
Pluspunten
mooie sortering van uitstekende, voor velen nog onbekende wijnen van met name uit Spanje.
Pluspunten
Duidelijke wijnbeschrijving Goed gerubriceerd Flessen per stuk te bestellen
VerbeterpuntenSite onhandig voor tabletgebruik
Pluspunten
Communicatie tijdens de bezorging was zeer goed! Ik werd goed op de hoogte gehouden en kreeg zelf een foto van hoe het pakketje (cadeau) bezorgd zou worden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ruim assortiment in alle prijsklassen.
VerbeterpuntenWat minder Parker beoordelen en meer van anderen. Penin voor Spanje,Burghound voor Bourgogne of Winespectator,Jancis R enz. Ik had wat wijn besteld die achteraf niet aanwezig was. Dat geeft geen vertrouwen. Dit was hopelijk een eenmalig foutje. Het is verder wel netjes afgehandeld.
Pluspunten
order doorgeven ging direct, website kwam echter de stockbreuk van een bepaald product niet melden, dus volledge betaling van de producten.
Verbeterpuntenik heb zelf nog moeten informeren naar het resterend saldo dat niet kon geleverd worden, geen brief in de doos of niets.... geld werd wel afgehouden en u beloofde direct een terugbetaling daar wachten wij nog steeds op...tot op heden nog geen terugbetaling van het bedrag
Pluspunten
Snelle levering! Had twee dagen voor kerst een fles wijn gekocht en had de fles twee dagen later in huis! Heb er van kunnen genieten op eerste kerstdag! Top service!
Pluspunten
Vlotte communicatie. Levering in buitenland verloopt prima. Scherpe prijzen en condities.
VerbeterpuntenMisschien even kijken of een alternatief leveringsadres wordt meegenomen voor transport.
Pluspunten
Heerlijke wijn, super service en communicatie.