Pluspunten
super snel afgelevrd top
Pluspunten
Snelle bestelling en levering, prima!
Pluspunten
scherpe prijs, breed assortiment
Verbeterpuntenbetere koppeling tussen voorraad, op website getoonde info en bestelformulier. Is vrij goed, kan nog een tandje beter. Nu moet je bij de laatste beschikbare flessen van een jaargang met trial & error aantal aanpassen.
Pluspunten
Zeer snelle reactie op vragen, fijn om bij te bestellen.
VerbeterpuntenMeerdere cadeaubonnen tegelijk inwisselen moet tot de mogelijkheden gaan behoren.
Pluspunten
Goed contact en handelen snel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit en een zeer redelijke prijs.
VerbeterpuntenNog breder assortiment.
Pluspunten
Uitstekende wijnkeuze, goede betaalmogelijkheden. per fles te bestellen. Prima!
VerbeterpuntenUitstekende wijn, maar wellicht in prijs voor het leuk toch wat aan de hoge kant voor de meeste wijnen. Bij iets scherpere prijzen wellicht meer afname?
Pluspunten
Ik wil u heel hartelijk bedanken voor de snelle persoonlijke levering! Echt helemaal op afspraak. Super!!!
Pluspunten
Brede assortiment van kwalitatief goede en lekkere wijnen van tafelwijnen tot complexe wijnen
VerbeterpuntenAdvies wijn en spijs is te algemeen en minder diepgang. Dat is jammer
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk bestelproces. Voordelig prijsniveau en uitgebreid assortiment. Mogelijkheid tot het sparen van punten.
Pluspunten
Voor mijn eerste kennismaking met jullie bedrijf is alles tiptop verlopen.
Pluspunten
Het positieve punt is dat er geen minpunten zijn
Pluspunten
mooie wijnen, snelle levertijd
Verbeterpuntenop de site kreeg ik na de bestelling een pop up, om via mail of andere sociale media iets door te sturen. Deze pop up kreeg ik niet weg. Dit was via mijn ipad. Ik moest de site afsluiten om ervan af te komen, en kon dus niet na mijn bestelling nog ingelogd verder kijken. Ik vind ongevraagde pop-ups, zowieso vervelend, en uiteraard erg irritant als je het niet kan afsluiten.
Pluspunten
En primeur bestelling, prima volgens toezegging geleverd.
Pluspunten
Super en vriendelijke communicatie van Mevr Ketelaar en snel bezorgd. Easy betalen met paypal vanuit het buitenland.
VerbeterpuntenGeen