Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
vlotte en correcte service
Verbeterpuntenwebsite niet altijd up to date
Pluspunten
Een van de weinige leveranciers van de geweldige alta allela cava
VerbeterpuntenHelaas maar 7 flessen op voorraad :-)
Pluspunten
eenvoudig, snel, efficiënt
Verbeterpuntenik kan voorlopig echt niets bedenken
Pluspunten
heel goeie service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Service en bejegening
Pluspunten
Zeer goede info over de status van de levering
VerbeterpuntenWel veel cartonnage - het is top, tegenb breken, maar is het niet milieubealstend?
Pluspunten
Snelle en goed verpakte verzending!
Pluspunten
Zeer snelle en correcte afhandeling van je bestelling. Al geruime tijd op zoek naar bepaalde wijn, gevonden bij Grand Cru en de volgende dag in huis. Wat ik zeer prettig vond is de mogelijk tot betalen na ontvangst van je bestelling. Zo betaal je pas wanneer je de flessen in goede staat hebt ontvangen!
Pluspunten
Fantastisch breed assortiment. Van drinkbaar middenklassers tot absolute toppers Zeer snelle levering Afspraken worden nagekomen Prettige communicatie(mogelijkheden)
VerbeterpuntenSpectaculaire aanbiedingen bv topper van de maand. Dan niet iets in de marge maar echt een spetterende aanbieding............
Pluspunten
Mooi Assortiment. Snelle levering.
VerbeterpuntenVerkeerde wijn ingepakt Meer zorgvuldigheid betrachten.
Pluspunten
Zeer uitgebreid assortiment en prijzen. Voor "elck wat wils".
VerbeterpuntenVoor een beoordeling is de relatie , een (1) bestelling tot nu toe, te kort.
Pluspunten
snelle bezorging,goedkoop,stevige verpakking
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er werd met mij meegedacht en ik ontving zelfs een foto van het te verzenden pakketje.
Pluspunten
Mooie Grappa
Pluspunten
Uitgebreid gamma aan prima prijs/kwaliteit
Pluspunten
vriendelijke telefonische afhandeling,professionele en eerlijke. Advisering,correcte order en faktuurafhandeling,snelle en correcte Levering
VerbeterpuntenGeen