Pluspunten
Zeer duidelijke communicatie en opvolging.
VerbeterpuntenIndien levering op een ander punt plaatsvindt, zoals in mijn geval bij de winkel onder, dan zou er een briefje in de bus moeten gestoken worden dat de levering in de winkel plaatsvond.
Pluspunten
Uitstekende wijnen en snelle levering. Kortom een goed en betrouwbaar adres om je wijnen te kopen.
Pluspunten
Stevige en goede verpakking, en levering op zaterdag: top!
Pluspunten
Zeer goede website, zeer mooie collectie wijnen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijke benadering aan de telefoon en bereidwillig om te helpen. Afspraak is afspraak De foto van hoe het relatiegeschenk is geworden
Pluspunten
Prima aanbiedingen en vervolgens zeer snelle levering
VerbeterpuntenHet puntensysteem, dit werkte bij mij niet de laatste keer, ik bedoel dan het verrekenen van punten door mij.
Pluspunten
Snelle levering Goede service Zeer goed kwalitatief aanbod (dubbel +) Gevarieerd aanbod Mijn favoriet wijnhuis
VerbeterpuntenMega stunt vd maand bijvoorbeeld, een Petrus of d'Yquiem, of Pavie
Pluspunten
Prima kwaliteit, goed advies, vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelheid levering uitstekend! Zending was goed verpakt.
Pluspunten
Uiterst betrouwbaar. Doen acties voor loyale klanten (cfr Aalto)
Pluspunten
Een 10 voor communicatie omdat er te communiceren valt. Dat geeft het gevoel dat je met een echte winkel te maken hebt met "echte" mensen en daarom ook maar een 10 voor betrouwbaarheid.
Pluspunten
fast delivery and great contact
Pluspunten
behulpzaam, leuke communicatie, verstand van zaken, super service, vriendelijk etc etc etc etc!!
Pluspunten
Werkelijk een fantastische formule om onze favoriete wijn in huis te krijgen!
Pluspunten
Prima service. Gedaan wat er beloofd is
Pluspunten
per fles bestellen, uitstekende prijs, prachtig assortiment, hoge service