Ruime keuze, goede prijsstelling en snelle levering. Top!
Super assortiment met heerlijke wijnen
Hartelijk dank voor de correcte afhandeling van mijn wijnbestelling. Helaas bleek mijn naam niet begrepen, het moet Wentzel zijn en niet Bentzel. Door mijn jarenlange ervaring met wijn help ik restaurants met hun wijnkaarten en zal de naam van uw bedrijf doorgeven voor een uitstekend assortiment.
Snel en gratis geleverd en goed verpakt, wijn al geproefd, geweldige wijn
Goede ervaring
De site hielp onwijs goed met het vinden van het juiste smaakprofiel. En de bestelling was snel thuisbezorgd! Top!
Habe aus Deutschland bestellt und hatte die Lieferung nach 2 Tagen schon. Die Verpackung war einwandfrei. Perfekt
Drie flessen Corpinnat Brut Nature 2017 van Recaredo besteld. Snelle levering en goed verpakt.
Bovendien ruime sortering, wil alleen niet steeds mails ontvangen 1 x per maand is ruim voldoende.
Bestelde artikelen werden keurig de volgende dag, volgens verwachting, geleverd. Goed en recyclebaar verpakt. Ook de wijnen zijn topwijnen. Voor herhaling vatbaar
Goed advies, uitstekende service. Super leuk dat voordat het cadeau werd opgestuurd, ik een foto mocht ontvangen. Te gek. Snelle levering. Zeker herhaling waard!
Geheel tevreden
Tijdens de hele periode die door de pakketbezorger was aangegeven was ik thuis. Toch is het pakket doorgestuurd naar een ophaalpunt buiten het dorp.
alles weer tip top in orde zoals gewoonlijk
Fijne sfeer, mooie winkel. Super geholpen en een lekkere wijn geproefd
Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en directe levering. Niets te klagen
Goede website en nog korting als je het zelf ophaalt ook.
De wijn is altijd goed, de keuze in bezorgdiensten is erg wisselend.
Altijd goed!
Originele beoordeling
Afgelopen zaterdag heb ik 3 serieus mooie flessen besteld. Deze had ik nodig voor een tasting gisteren. Dinsdag mail gekregen dat ze geleverd waren. Nooit gezien, ook geen leeftijds check. Contact opgenomen met PostNL, trage reactie. Gisteren met GCW contant op proberen te nemen, geen reactie. Resultaat, geen wijn, geen tasting en uitgekeken naar een middag met beetje zure nasmaak. Gelukkig is er meer wijn op aarde dus uiteraard intern opgelost. Mochten jullie de wijnen retour krijgen, wat wel moet, wil ik graag meteen het geld terug.
Top kwaliteit en goede en snelle service
Nvt
Excellent service and help from Corina. It was a gift and it arrived on time. Thank you!
Grandcruwijnen heeft voor elk(e gelegenheid) en prijs een passende wijn. Veel leuke nieuwe trouvailles.
Alles goed