Simpel, correct en eerlijk

Goede selectie kenmerken voor kiezen juiste wijnen.

Super vriendelijke mensen

Deskundig en mooi assortiment

Keurig

Ik ben pas klant bij grandcruwijnen. Mijn bestelling werd mooi op tijd bezorgd en was uitstekend verpakr, geen klachten dus

Slechte bezorgservice Budbee

Ik was de hele avond speciaal thuis, 3x gebeld maar geen gehoor. Nooit iemand gezien in de buurt van ons appartement. Heel vreemd en verdacht. Kwam de bezorger blijkbaar niet uit om te komen Zolang Budbee bezorgd, bestel ik niet meer bij Grandcruwijnen

Zeer tevreden.

Duidelijke communicatie, prima verpakt, snelle levering.

Makkelijk bestellen, snelle levering. Verschillende betaalmethodes. Goede omschrijving van de producten.

altijd netjes in orde prima

Super service

Ruime keuze en direct antwoord op mijn vragen

Mooi assortiment en prima levering en service

Mooi assortiment. Bij vragen krijg je snel reactie via de app. Aanrader!

Netjes verpakt en volgende dag al geleverd

Vlotte levering en flexibiliteit via Budbee.

De wijnen moet ik nog drinken, dus die kan ik niet beoordelen. De levering verliep vlot en soepel.

Goede wijn, goede sfeer, fijn geholpen.

Goede wijn, goede sfeer, fijn geholpen.

Telefonisch vriendelijk geholpen . Naar aanleiding van bestelling en uitgestelde levering werd ik keurig geïnformeerd via e-mail .

Groot assortiment en snelle service

Op zoek naar een net wat andere wijn vond ik jullie. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Dank

Prettige toko om wijn te halen :D

Altijd fijn om een paar lekkere wijntjes te halen.

super snelle levering

super snelle levering van een heerlijke wijn

heerlijke wijn

Gisteren de 17e oktober heb ik van Yarden de Sauvignon gedronken. Heerlijke wijn die fris en erg fruitig overkomt. Begint de smaak van een echte Loire Sauvignon te krijgen. Volgende fles wordt de Chardonnay van Yarden.

Meer meer meer

What can I say.. great wines delivered in record time! Thanks

thumbs up

prachtig assortiment wijnen in alle prijsklassen regelmatig nieuwe wijnen van minder bekende regio's heel goede service extra positief is de vermelding van aantal wijnen in voorraad snelle levering keuze van transporteur is al eens gewijzigd de laatste zending was met DPD bij de vorige transporteur miste ik de stevige verpakking

Duidelijke website en vlotte levering

Ruime keuze met duidelijke identificatie van de producten, mooie promoties, meerdere betalingswijzen en vlotte levering

goed maar kan verpakking kan beter

drie blikken besteld maar door het verzenden zijn de twee grote blikken lichtelijk beschadigd, gedeukt en krom. verpakking moet beter want de bezorgdienst is niet zo voorzichtig

Niet geleverd ivm vervoersprobleem

Levering afgemeld, wacht nog op nieuwe datum

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar. Levering netjes en op tijd.

Mooi assortiment

Heel handig de omschrijving die telkens bij de betreffende wijn hoort, bewaartijd en quotering en de correcte aflevering!

Goede producten, snelle levering.

Niets negatiefs op aan te merken.