Goede kwaliteit
Topservice en topwijntjes
Goede klantbenadering. Had bestelling gedaan maar was kortingscode vergeten in te voeren. Na een belletje werd dit keurig hersteld.
Makkelijk bestelproces, uitgebreid assortiment
IDEM
Ben prima geholpen!!!!!
Bestelling geplaatst en een beetje bezorgd of dat het pakketje wel op tijd binnen zou zijn. Een mail gestuurd met direct daarop een vriendelijke reactie en de volgende dag had ik mijn pakket al in huis!
It's a great fortune to have this kind of shop around. They know their business, make available to us in the NL great wines without exaggerated extra costs, and are super professional in handling and shipping their stuff. Impeccable packaging to ensure their amazing wines arrive in perfect shape, plus several delivery options. Highly recommended supplier for anyone who loves wine in Holland.
Zowel via app als telefoon goede contacten!
goede kennis over de wijnen, snel geholpen, veel aandacht
Graag gedaan Marcel en dank voor de mooie beoordeling. Altijd fijn om wijnliefhebbers van advies te voorzien
Donderdag middag voor 16:00uur besteld en de volgende dag in huis! Goede, snelle en makkelijke website, duidelijke informatie, ideaal om een cadeau mee te versturen. Leuke cadeau verpakkingen beschikbaar inclusief gratis kaartjes voor een boodschap en alles heel netjes ingepakt.
Dank je wel Romy - altijd fijn om te horen
top
Mooie wijnen, prijzen niet altijd correct
nette levring en strakke communicatie
Na veel moeite fles open gekregen. Vele werk ruimschoots beloond. Wijn is heerlijk droog en fruitig
De doos waar de champagne was reeds beschadigd -gescheurd bij het opendoen. Genant om als cadeau te geven met zo een dure fles.
Goedendag Wendy - dat is zeer vervelend om te horen en is niet goed. Natuurlijk proberen we zoiets altijd netjes op te lossen want alhoewel het zelden voorkomt maar bij Transport kan iets beschadigen maar als u ons dan belt of mailt dan zullen we dit altijd netjes oplossen. We hebben nog even gecontroleerd of we iets gemist hebben maar hebben niets van u vernomen over dit probleem.
Prachtige aparte wijnen ui Puglia besteld. Nabestelling cadeau verpakking ging atteent. Zeer snel.
fijn om te horen. Geniet van de lekkere wijn en mooie flessen
Met mijn wijnvrienden kom ik regelmatig bij elkaar en proberen we elkaar te overtroeven met de wijn die we meenemen. De Malbec van GrandCruWijnen was de winnaar van de avond. 98 Parker punten en slecht € 114. Ik zal zeker nog vaker wijnen bestellen bij GrandCruWijnen.
Mooi Bob - nu was de keuze ook wel geweldig trouwens maar mooi dat we een winnaar in assorti hebben. Dank voor de fraaie beoordeling
Het bestellen is zeer gemakkelijk, en de levering is zeer snel en wanneer het jou uit komt
Extremely fast delivery and super happy. Would order definitely again here!
Een groot aanbod van wijnen ,vriendelijke ontvangst, en wordt goed geholpen, besteden veel aandacht aan proeverijen en een duidelijke, en prachtige website
Makkelijk bestellen en afrekenen. Leuk aanbod met hier en daar paar leuke exclusieve wijnen. Absolute aanrader.
goede wijnen, top kwaliteit, snel leverbaar