Prima verpakking van de flessen wijn!
Goede wijn tegen de juiste prijs
Snelle verzending - professionele verpakking. De wijnen zelf heb ik helaas nog niet geproefd, maar die zullen wellicht overheerlijk zijn!
Heel tevreden met de service en de keuze van de wijnen
Ruime keus, makkelijk online te bestellen en een, zeer snelle levering, uitstekend dus!
Ok
Ik bestelde op vrijdag met verwachtind dat levering voor Moederdag zou plaatsvimden. Helaas kwam pakket pas op maandag. Dat was niet duidelijk bij de bestelling
Op eigen verzoek later het afleveradres gewijzigd, is helemaal goed gegaan
Hoewel maar 2 dagen later besteld, betaalde ik €16,95/fles en mijn schoonvader €14,95 (voor dezelfde wijn, dat spreekt voor zich). Toch vervelend om dit achteraf te ontdekken.
Dank voor uw beoordeling en even een korte reactie op uw opmerking. Wij hebben altijd een wijn een week in aanbieding en dat gold ook voor deze Jordan Barrel fermented. Dit communiceren we in onze nieuwsbrief en deze is ook te downloaden via de homepage. De aanbieding is 1 week geldig en dan geldt weer onze reguliere prijs en met schaarse wijnen geld ook Op is Op. Het is dus zeker niet dat wij continue wisselende prijzen hebben maar zoals u kunt begrijpen kunnen we een wijn ook niet continue in de aanbieding hebben en moeten we ergens een start maar ook een eind hebben en we menen dan 1 week een reële periode is. Devies is dus zeker om onze nieuwsbrief in de gaten te houden die we op altijd op een maandag versturen met de week-aanbieding. Met vriendelijke groet - Rolf namens Grandcruwijnen
Prima verpakt en super snel geleverd!
Hoewel ik 6 flessen 2018 besteld had werden er 6 flessen 2019 geleverd
Snelle levering en mooie website/webshop. Mailtjes overzichtelijk en mooie factsheet van de wijn erbij. Super
Bezorger vond de dozen te zwaar en weigerde eerst deze naar boven te brengen. Vond dat we maar naar beneden moesten komen. Inderdaad ook wel rare verpakking die door zware inlays en vulmateriaal nodeloos zwaar was. De wijn is overigens prima.
Uiteindelijk had ik voor 6 flesjes rosé beter even kunnen zoeken welke wijnhandel in Den Haag dit huis verkoopt. Nu heb ik zaterdag besteld, en wordt het pas vrijdagavond geleverd. Dat het niet zondag voor de deur stond, en dat het door Koningsdag ook een beetje in de war werd gegooid, snap ik. Maar er zitten gewoon te veel 'gedoe'-momentjes in dit proces. Een tripje naar de wijnhandel en terug had me alles bij elkaar minder tijd en gedoe gekost.
Prima service, snelle aflevering en goed verpakt. Ik waardeer de selectie van wijnen op de site.
zo als altijd prima in orde
Zoeken, bestellen en op tijd geleverd zo hoor they te zijn
Bestelling keurig na 1 dag ,s-ochtends al in huis Duidelijke website
Denken altijd mee en geven goed advies.
Ik heb onlangs een 3 liter fles besteld in de avond, en 2 dagen erna werd de fles bezorgd. Netjes ingepakt om beschadigingen te voorkomen.
zoals het hoord.
meer valt toch niet te zeggen?
Delivery came in 2 days, very securely packed. Will use again.
Makkelijk te bestellen - Snelle levering