Vaker besteld bij Grandcruwijnen. Met perfect resultaat.
Onmogelijk om de waardepunten in te geven bij de bestelling en een bezorger die een wijn van EUR 90 voor de deur zet zonder dat wij daarvoor toestemming gegeven hebben. Zeer matig allemaal. Gr. Bart Visser
Bestelling was snel geregeld en geleverd
De smaak van de besteld wijn, kwam totaal niet overeen met de voorgeproefde wijn! Wel spijtig van de dure flessen!
Vervelend om te horen dat de wijn niet overeen kwam met u smaak. Het is bij ons een van de meest verkochte wijn maar wijn is een natuurproduct dus er kan ook best wel wat mis zijn (oxidatie bijv). Zoals we u ook hadden aangegeven kunt u zonder problemen de flessen aan ons retourneren en onaangebroken vergoeden we sowieso (zonder opgaaf van reden zelfs) en als wij ook constateren dat de aangebroken wijn niet goed is dan vergoeden we deze ook. U heeft hier verder geen gebruik van gemaakt maar dit hebben we u direct ook aangegeven toen u dit in een eerdere communicatie aan ons aangaf.
Goed verpakt en netjes op tijd!
Enkele uren na de bestelling werd mijn pakket verzonden met DPD. Op dag 2 werd alles (jamon en wijnen) perfect on time geleverd!! TOPSERVICE!!!
Super service! En een prachtig assortiment aan wijnen.
Snelle reactie en snelle levering.
Prachtige selectie van uitstekende wijnen en snelle service. Ook per stuk te bestellen.
De keuze aan wijnen op de website is opvallend breed en omvat veel gerenommeerde producenten. Vrijwel allemaal voorzien van uitgebreide beschrijvingen. De prijzen zijn redelijk, waarbij de korting van 10% voor zelf afhalen interessant is bij wat duurdere bestellingen. Het magazijn is wel erg krap bemeten en de meeste wijnen worden helaas staand bewaard.
Beste Jan - dank voor uw positieve beoordeling. Heel fijn en wordt zeer gewaardeerd. T.a.v. opslaan van de wijn toch nog even een opmerking. De recente wetenschappelijke studies die onderzoek hebben gedaan naar de vanuit houdbaarheid beste manier van opslaan laat toch zien dat het niet uitmaakt hoe de wijn wordt opgeslagen. Het is een fabel dat een kurk krimpt als staand wordt bewaard want de luchtvochtigheid in de fles onder de kurk is dusdanig (100%) dat dit niet klopt en recent onderzoek zegt zelfs dat het wellicht beter is om juist verticaal te bewaren (kurk is inhert en continue vloeistof tegen de kurk versus een hoge luchtvochtigheid bij een verticale manier valt te preferen. Onder de streep blijkt er geen echt verschil te zijn/te meten en is voor ons de belangrijkste reden om verticaal de flessen te plaatsen dat deze beter zijn te zien voor de klanten en dan minder in de handen worden genomen (veel bewegen is veel funerster). Voor het langer bewaren is trouwens een constante temperatuur en geen UV licht nog veel belangrijker. Wij hebben hier trouwens een BLOG over geschreven mocht u interessant vinden - https://www.grandcruwijnen.nl/blog/hoe-kan-je-het-best-wijn-bewaren
Uitstekende uitleg over de wijnen met goede service en snelle levering.
snelle verzending, zorgvuldig en duurzaam verpakt!
7 pakketten besteld bleekt dat de website niet was aangepast en er alleen 7 enkele flessen zouden worden geleverd. Via de mail herstel naar 3 pakketten voor 76 ipv van €87 voor 7. Geen enkele excus of een geste van de wijn leverancier! Geen goede ervaringen. Ik had het toch moeten begrijpen!
Beste Hans, Bij ons is klant koning maar als iets niet juist is dan vinden we wel dat we dit ook mogen melden. U heeft helemaal gelijk dat het verkeerd (of eigenlijk verwarrend want u had niet gezien dat 1 vd 2 wijnen niet meer op voorraad waren vh pakket en in ons systeem wordt de pakketprijs getoond van dat wat daadwerkelijk op voorraad is). We hebben dat inmiddels aangepast en er een extra melding bij geplaatst maar omdat we weten dat dit verwarrend was hebben we u direct gebeld toen we de bestelling zagen binnenkomen om met u te overleggen en het uit te leggen en op basis hiervan heeft un met mij collega de bestelling telefonisch aangepast dus dit was ruim voordat überhaupt was verstuurd en is notabene persoonlijk met u besproken.
Zoals altijd goed en snel!
Goede prijzen en mooie wijnen
Hele sneller levering. En dat in deze Corona tijd. Fles ingepakt en al. Helemaal top
Snelle levering en goed ingepakt.
's middags een ingeving om een feestelijk flesje champagne te laten bezorgen, de volgende ochtend was deze al geleverd. Erg blij hiermee.
ik ben heel tevreden
Prima en snelle levering. 'As Usual'.
Een mooi aanbod in rum, heb een fles gekocht die ik eigenlijk nergens anders kon vinden namelijk de Worthy Park estate reserve. Zal hier zeker nog eens bestellen! PS hij is heerlijk!
Fijne winkel. Goed bereikbaar voor vragen.
ALLES ALTIJD TIP TOP IN ORDE
Ik had deze lekkere wijn gehad bij een pakket en deze vinden wij super lekker. Ik heb gezocht en vond het bij jullie. Gelijk besteld. Dank je wel
Sufficient nice product lineup and safe packaging, timely delivery makes me satisfied. thanks for good service, always