Zeer correcte en snelle service.
Correct, goed verpakt, zéér vlug.
Heerlijke Enate wijnen online besteld als cadeau. De volgende dag geleverd en is de bezorger van Budbee via de app te volgen. Top.
Ik was op zoek naar een specifieke wijn die ik al snel vond op GrandCruWijnen.nl Na bestelling werden de wijnen amper twee dagen later al geleverd in België. Ik ben een tevreden klant. Bedankt!
Ik zocht een port die moeilijk verkrijgbaar is, en vond die op GrandCru. Transportkosten waren redelijk, en de bestelling arriveerde twee dagen later.
Goed verzorgd
Zeer prettig
5 out of 5
Levering volgde kort op de bestelling. Goed verpakt. Ondertussen was ik verder op het web gaan kijken en kreeg ik toch de indruk dat de Chapoutier Hermitage le Pavillon 2009 bij jullie toch aan de dure kant stond = € 645 Aanbiedingen vond ik tussen € 515 en € 522 (Btw en leveringskosten inbegrepen
Beste Guy, Zoals we ook hebben aangegeven geldt voor 100/100 Parker punten wijnen geen standaardprijs. Wijnen zijn extreem schaars en hier gelden dagprijzen zoals wij deze ook tegen dagprijzen inkopen. Daarnaast geven vele collega's in de markt vaak aan dit soort wijnen te hebben maar als het uiteindelijk wordt besteld dan is het er niet. Zoals we al direct hebben aangegeven kunt u zonder enig probleem de fles aan ons retourneren en zullen we alles vergoeden en kunt u deze dan bij uw voordeliger leverancier aankopen. Dit is geen enkel probleem.
Snelle en perfecte afhandeling van de bestelling.
Wijnen en logistiek prima, maar de alternatieve verpakking geeft overlast. Een bestelling van zes flessen komt in een doos van 12 volgepropt met cartonafval. Mijn cartonclico zit meteen half vol :-(
Een breed assortiment bijzondere wijnen. De wijnliefhebber komt aan z’n trekken. Goede snelle service.
Fles wijn besteld voor een vriend. Werd correct bezorgd, in een mooi kistje. Machtig mooi.
Eerste maal besteld en zeer correcte levering.
Juiste en volledige communicatie direct na aanschaf en betaling. Levering was goed en mooi verpakt. In dit geval belangrijk om niet alleen de fles te beschermen maar ook de koker waar de fles in zat. Het betrof een fles die als collectors item hoort bij mijn verzameling van de Game Of Thrones whiskey's. In dat geval heeft de koker misschien wel de zelfde waarde als de fles. Hoewel open gaat die fles niet daar hebben we dan weer anderen voor.
bestellen, betalen en daarna snelle levering
Bestellen gaat makkelijk en de communicatie is helder. Levering was snel en de wijn was erg goed verpakt. Dus erg tevreden. De verpakking bevatte erg veel karton. Heel degelijk en goed voor de wijn, maar het geeft veel wegwerpmateriaal. Wel geheel karton, dus niet erg mileubelastend denk ik.
Zie titel
Als je proefpakket wijn koopt en er kan één fles van het pakket niet geleverd worden moet je dat melden en annuleren . Ik betaal op voorhand en daarna beslissen jullie wat je levert ? ik had de proefpakketten besteld vanwege de exclusive rode wijn die er bij zou moeten zitten . Victoria Ordonez Matrti - Aguilan. Mountain op packing list staat 4 wit één rood ( 2x pakket ) dus heb ik wel degelijk alles betaald
Beste Elie, Vervelend dat u u zo ontevreden bent want zoals u kunt zien zijn wij dit niet gewend en staat Service hoog in ons vaandel dus ik ben persoonlijk direct even in deze zaak gedoken en we zien toch dat een aantal feiten die u ons verwijt gewoonweg niet kloppen. De prijs van het pakket (dit geldt voor al onze proefdozen) wordt real-time aangepast op basis van wat daadwerkelijk voorhanden is en dat werkt volledig automatisch. U heeft zeker gelijk dat de titel dus verwarrend is en deze hebben we ook aangepast. In uw geval heeft u dus alleen maar betaald welke wijnen vanuit dit pakket beschikbaar waren. Dit wordt wel degelijk getoond tijdens de het bestellen (zowel op de wijn-pagina als in de afreken-pagina (zie afbeelding 1) en ook getoond in in uw bestelling en pakbon (zie afbeelding 2 welke een kopie is van uw bestelling). Hier had u al kunnen zien dat de rode wijn niet meer beschikbaar was. Als u de optelling doet van de wijnen zoals we dit ook hebben vermeld in de afreken-pagina (dus nog voordat u de wijn hebt betaald) en ook later in de bevestiging (zie afbeelding 2 ) dan kunt u zien dat u de wijnen in de aanbieding heb gekregen en dat de 4 wijnen opstellen tot 55,04 per pakket zoals u ook betaald heeft Uw opmerking is zeker niet juist dat u betaald heeft voor de rode wijn heeft want dat is natuurlijk niet waar (u heeft 55,04 betaald voor 4 wijnen. Als de rode er was geweest was het pakket 104,95 per stuk geweest want deze rode wijn kost alleen al 49,95 - https://www.grandcruwijnen.nl/2016-bodegas-victoria-ordonez-marti-aguilar). Nogmaals zowel in de bestelling, als tijdens het order proces, in de checkout, op de orderbevestiging, de pakbon en de factuur is exact vermeld welke wijnen u heeft gekregen en heeft betaald. Omdat we zagen dat de titel niet klopte heeft mijn collega u zelfs nog direct na uw bestelling een apart mailtje gestuurd vanwege de verwarrende titel. U heeft nogmaals gelijk dat de titel verwarrend maar voor het overige kunnen we niet meegaan in uw kritiek en klopt het ook niet dat u iets betaald heeft wat u niet heeft gekregen want dat is pertinent onjuist. Rolf Ketelaar/Directeur Grandcruwijnen.
Groot assortiment aan wijnen in alle prijsklassen. Volledige informatie over de wijnen op voorraad. Levering is altijd adequaat met keuze voor overdag-avond bezorging.
Op een industrie terrein in een loods/magazijn een verrassend mooi en uitgebreid assortiment wijnen. De topwijnen spreken voor zich, zijn op voorraad en bijzonder leuk om in mijn collectie toe te voegen. Maar (zeker als de eigenaren je een beetje beginnen te kennen qua smaak en voorkeur) hele goede (betaalbare) wijnen gekocht die stuk voor stuk geweldig waren.
Ruim assortiment en goede levering.
Ik heb nog niet voor een langere tijd bestellingen gedaan bij jullie. Ben begonnen met de “beste” (blijft persoonlijk) wijn van 2020 te bestellen, maar ben zeker ook geïnteresseerd in het meer betaalbare segment. Kan dus nog niet veel zeggen over de wijnen zelf. Jullie uitgangspunten spreken mij aan, maar alles hangt af van de prijs-kwaliteitverhouding..... M.vr.groet, Tom Eek
prima aanbod wijnen, wel wat duur in het hogere segment