First time for me. From order to delivery everything was great. I e-mailed then in order to know about stock indicated online, quick and smart answer. Delivery done in only 3 days from NL to France. I recommand.
Thank you for your review! 🍷
Mooie selectie, toffe webshopervaring, vlotte contactname en een snelle en correcte levering. Goede prijzen ook. Alles top.
Bedankt voor uw review! 🍷
Ik heb nu een aantal keer online bij GrandCruWijnen besteld. Fantastische wijnen, goede service en bezorging.
Bedankt voor uw review! 🍷
uitstekende site en product zoals omschreven. prijs-qualiteit prima. snelle verzending kortom: top!!
Bedankt voor uw review! 🍷
De website is duidelijke en zoekfuncties werken fijn. inzichtelijke voorraad om lange levertijd te voorkomen of duidelijk te hebben. bij voorraadige artikelen is de bestelling snel geleverd.
Bedankt voor uw review! 🍷
Super communicatie over het feit dat mijn wijn iets vertraging had. Het was niet de eerste keer dat ik bij hen bestelde en zeker niet de laatste
Bedankt voor uw review! 🍷
Prima geholpen door de klantenservice. Vriendelijk en adequaat.
Bedankt voor uw review! 🍷
Mooi aanbod, gross v selectie vind je niet in supermarkt of doorsnee wijn-sites. Uitgebreide info over druiven soort, productie-info enz per fles is een mooie toegevoegde waarde - ze kennen duidelijk hun vak
Bedankt voor uw review! 🍷
Zij weten prima wijnen tre vinden die verder vrij onbekend zijn
Alles ok !
Bedankt voor uw review! 🍷
Zeer goede verpakking van de flessen en snelle levering
Bedankt voor uw review! 🍷
alle emails werden prompt beantwoord maar daar ik geen ervaring had met het systeem ontstond er een argwaan
gewoon goed bereikbaar en correcte levering
Always nice to get good service and of course drink some marvelous wines!
Voor iedereen is er wat wils en de help is perfect. Geweldige proeverijen!
verschillende produkten waren out of stoch al hoewel beschikbaar online!
GrandCruWijnen.nl kan ik van harte aanbevelen. Enorm uitgebreid assortiment, uitstekende kwaliteit en concurrerende prijzen aangevuld met snelle leveringen en een super service!
Eenvoudig bestellen, goede communicatie, snelle levering.
Snel geholpen Aardige mensen Jammer dat de korting voor de 1e order niet doorgevoerd wordt, wanneer dit een aanbieding is. Hierdoor ben ik mijn startkorting misgelopen.
fantastische wijn voor de juiste prijs
Uitstekende uitvoering en service. Wel flauw dat ik pas achteraf hoorde dat bij mijn eerste aankoop 10% korting niet van toepassing was omdat ik een bijzondere wijn heb geselecteerd. Die communicatie had duidelijk voor de aankoop gecommuniceerd moeten worden
Dit was niet de eerste bestelling en ook deze keer geen reden om niet terug te komen. Mooi assortiment voor goede prijzen. Snelle verzending in goede verpakking, dus geen schade.
Zeer snelle levering. Keurig en heel stevig verpakt.
Unfortunatly, besides showing stock, 1 part of the order was cancelled due to non-availability. Otherwise, quick and undamaged delivery
Grand Cru is al veel jaren onze favoriete leverancier van Rioja wijnen.