Very nice wines :)
Veel goede biologische wijnen in alle prijsklassen, keurig verpakt en snel geleverd!
spijtig dat er in de kempen geen afhaalpunt is van post NL
snelle en correcte levering.
Vooral het hergebruiken van karton,als verpakking....viel mij op.. ga zo door.. goed voor het milieu..
heerlijke wijntjes met goede service
Heerlijke wijnen, veel keus, voor elke prijs iets!
Leuke en eenvoudige site, zeer snelle service en levering. Een absolute aanrader!
Wij hebben een fles cadeau gegeven . Het is leuk om te geven maar ook bijzonder leuk om te krijgen
Zeer tevreden met de service
Ondanks Corona-maatregelen toch erg snel geleverd. Mooi aanbod aan wijnen, duidelijk omschreven. Hier bestellen we zeker opnieuw!
Fast and punctual delivery, great choice, competitive prices. Recommend!
Steeds stipt geleverd, ook met een probleem bij het transport, wordt dit snel verholpen...
Voor het eerst besteld, alles goed verlopen. Mooie wijnen op voorraad en besteling goed verpakt op tijd aangekomen. Zeker een aanrader.
Fantastisch bedrijf dat niet alleen goede wijnen in het assortiment heeft, maar je hier ook wegwijs in maken.
Heel fijn contact via sms, duidelijke uitleg en geweldig assortiment!
Deze wijnhandel weet goed wat je wensen zijn. Ze geven een goed advies en bevelen ook Alternatieve wijnen aan.Tot op heden voor 100% Tevreden
Goede ervaring met zeer snelle levering van heerlijke wijn. Santé!
Erg vriendelijk, klantgericht en behulpzaam. Goed assortiment en zeker een adres waar ik vaker ga bestellen.
Bij jullie terechtgekomen via advies vriend. Zowl aankoop als levering liepen ondanks Coronagedoe op wieltjes;voor herhaling vatbaar
Als steeds - een perfecte levering van de bestelde wijnen. Tot de volgende!
Goed assortiment met mooie wijnen op de website. Gemakkelijke bestelprocedure. Levering was sneller dan verwacht. Flessen waren goed verpakt.
Goed assortiment, goede service, snelle en zorgvuldige levering.
Ik was me nog niet bewust van jullie duurzaamheidsbeleid, leuk hier meer over te lezen en goed dat jullie op zo'n creatieve/innovatieve manier karton kunnen hergebruiken om de wijn te verpakken.
Van bestelling tot levering allemaal goed geregeld. De levering is zelfs in Corona tijd perfect.