Snelle reactie over de mail met mooie aanbevelingen.
snelle levering, goede wijn
Prachtige wijnen, zelfs in deze Corona tijd snel & veilig geleverd.
Mooie webshop, snelle levering en op prima manier verpakte flessen.
Alles top
Mooie producten, snelle levering, top communicatie. Zo hoort het!
Besteld, betaald en binnen 2 dagen geleverd.
Bij Wine in Black koop ik al jaren mooie en bijzondere wijnen. Het aanbod is gevarieerd en heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Het was de tweede keer dat ik via GrandCruWijnen een bestelling plaatste. Ik ben super tevreden. Wederom twee dagen na bestelling de levering thuis aangekregen... ondanks alle COVID-19 vertragingen. Mooi gedaan! Ik kom zeker snel terug!!!
Je zending is altijd vlug bij je heel goed ingepakt en verzorgd
Excellent
Correcte informatie, service, kortom heel professionneel!
Keurig op tijd en de manier waarop de wijnen in de doos zijn gelegd is met zorg gebeurd en mooie kartonnage ter bescherming
100% milieuvriendelijke verpakking! Ik bestel hier al een tijd. Alles naar verwachting.
Snel en correct
easy to order online, received status email with link to track parcel, package was well packed, promptly delivered, 5 stars recommended
Wijn goed verpakt. Een verkeerd jaartal geleverd, maar kosteloos kunnen omruilen. Goede service, zeer behulpzaam.
Altijd eenvoudig voor mij om te bestellen.
Makkelijk te vinden site met zeer veel uitleg omtrend de producten. Zeer ruim aanbod van wijn in diverse prijsklassen. Bestelling en levering perfect volgens gemaakte afspraken.zeer vlot.
Geleverde wijn perfect
Besteld, betaald en binnen 2 dagen geleverd.
Bestelling punctueel uitgevoerd. Zeer goed verpakt en snel geleverd.
Mooie flessen besteld uit het prachtige aanbod van GrandCru. Snel bezorgd en prima verpakt in hergebruikt materiaal.
Proefdoos voor de online cursus van het Wijninstituut met mooie wijnen op tijd ontvangen. Verzending duurde iets langer omdat de bezorger niet aanbelde, maar dat was gelukkig wel op tijd. Verzending in een duurzame stevige doos, met goede inleggers van karton. Geen plastic te bekennen. na het proeven komt er misschien nog een halve ster bij:-)