Mooi breed assortiment met snelle levering. Website heeft goede filter mogelijkheden, echter zou het fijn zijn te kunnen filteren zonder reload van de pagina.
Tot nu toe enkel goede ervaringen
Fles is kapot gevallen uit de verpakking doordat deze niet was afgesloten aan de onderkant. Er is geen rekening gehouden met het moment dat de fles uit de doos wordt gehaald. Een stukje tape aan de onderkant zou dit allemaal vermijden. Na contact opgenomen te hebben met grand cru kon niet worden ingezien dat dit misschien een verbeterpuntje voor ze is. De manier van communiceren is erg verwijtend naar de klant toe. Hier zou je tegenwoordig toch wel wat meer van kunnen verwachten. Webwinkel was niet bereid om me tegemoet te komen, wat me in feite niet zoveel uitmaakt. Ik koop gerust een nieuwe fles bij een andere winkel. De klantenservice en het niet goed inpakken van de fles zijn de redenen achter deze score.
Gelukkig zoals u kunt zien hebben we zelden tot nooit slechte beoordelingen omdat wij onze uiterste best doen ook al ligt het issue in het midden en we lossen het altijd op. In dit geval heeft koper de wijnen keurig op tijd gekregen en zoals onze klanten weten besteden wij veel aandacht aan het veilig verzenden en doen we ook onze best als enige in de markt om dit met minimale impact te doen op het milieu en hergebruiken wij kartonnen dozen door deze hier dikke matten van te maken en hier de flessen in te verpakken (ipv plastics of extra nieuw papier). Wij hebben zelden breuk en ook de labels beschadigen niet en zo dragen we gezamenlijk ook ons steentje mee aan het milieu. De reacties en de resultaten zijn zonder uitzondering positief. De flessen liggen los in de matten en kunnen er dus zo uitgehaald worden. In dit geval haalt de klant een fles uit de doos en laat dit uit zijn handen glijden en de mail die we hierover kregen was zeker niet bedoeld om een verbeterpuntje aan te brengen maar was verwijtend en werd gezien als onze volledige schuld welke wij moeten vergoeden. Wij weten dat klant koning is maar soms kan het zo onterecht zijn dat wij dit toch anders zien. De volgende reactie was dat klant op allerlei plekken negatieve beoordelingen zou gaan achterlaten. Tsja....,,,,.hier kunnen wij ons ook niet tegen verdedigen.
Uitgebreid assortiment, goede service en snelle levering! Absoluut aanbevolen!
Een leuke en klantgerichte service! Enkel de witte wijn van Miraval viel tegen. Prijs kwaliteit is echt niet in evenwicht. De rosé wijn is, ookal is die goedkoper, beter van smaak.
Zelfs in de kerst-periode mijn wijnen op tijd binnen en perfect verpakt. Goed initiatief of kartonnen her te gebruiken. Nog belangrijker het assortiment/aanbod aan wijnen. Telefonisch suggesties gevraagd voor bij ons kerst-diner. Super advies gekregen en de wijnen waar voortreffelijk
Super duidelijk en tevens altijd klaar om een vraag te beantwoorden..
Duidelijke website. Snelle en correcte levering
Vlugge service
Prachtige winkel met heel veel keus en kennis van wijnen. Gratis parkeren.
afgelopen zomer dronken we een fantastische wijn, die we gelukkig ook mee naar huis konden nemen. helaas was er nog maar één doos beschikbaar. wat schetst onze verbazing dat we deze wijn ook gewoon in nederland konden bestellen. en er is nog zoveel méér om uit te proberen. heel fijn! de levering was ook naar wens: snel bezorgd en, wat eigenlijk belangrijker is, stevig verpakt in voorgevormde "schalen".
Hier kan ik de meest mooie en prachtige wijnen vinden die zeldzaam zijn in Nederland. Gespecialiseerd in wijnen uit de oude wereld (Europa, Frankrijk) begint zo langzamerhand in Nederland zeldzaam te worden maar niet hier. Lekker makkelijk ook parkeren en een bezoek aan de winkel is altijd een feest.
Het was de eerste keer dat wij bestelden. Levering probleemloos verlopen. Wij hebben nu een ons bekende cava besteld maar het assortiment wijnen maakt nieuwsgierig en we zullen in de toekomst zeker het een en ander uitproberen.
Snelle levering, prima product!
Conform afspraak, prima verpakt!
Uitstekende service!
Optijd geleverd en goede kwaliteit
Snelle en duidelijke reactie per mail nadat ik een vraag had
Het leuke en spontane team van GrandCru leveren goede kwaliteits wijnen.
Duidelijke webshop, makkelijk bestellen, betalingsproces netjes, communicatie inzake voortgang bestelling goed, verpakking flessen uitzonderlijk goed. Zeker een aanrader om hier te bestellen.
I tasted this wine in one of the Italian restaurants in The Hague. I liked the fruity notes (currents, cherry, ...) and I wanted to have it at home. Luckily Grand Cru WIjnene had this wine in its offer.
Heb recent de pinot grigio van vie di romans besteld, was verbaasd dat ik hem de volgende dag al geleverd kreeg ... in belgië :-)
Snel vlot duidelijk en goedkoop.
Mooi aanbod van wijnen. Snelle service.
Mooi aanbod wijnen. In het ene geval aantrekkelijk geprijsd, in het andere weer minder. Levering prima.