Vlotte levering ook op dagen als het ons niet uit komt zoekt men een oplossing. En men heeft mooie kwaliteitswijnen en wijnhuizen.
Zeer vlotte levering. Ook zeer snel een antwoord bij een vraag ivm betaling!
Snel geleverd, goed verpakt en scherp geprijsd. Beschikken over een mooi assortiment wijnen.
De laatste tijd bestel ik bij GrandCruwijnen. Goede snelle dienstverlening met een mooie voorraad topwijnen.
Vlotte en correcte levering. Goeie prijs-kwaliteit.
Alles staat altijd snel klaar, klopt altijd met hetgeen ik heb besteld. Super service!
Snel bezorgd en goede kwaliteit
Bestellen en je bestelling ontvangen bij grandcruwijnen gaat goed en snel. Ik ben tevreden. Wat nog ietsje beter zou kunnen wat mij betreft is de informatie over de wijnen, maar als je al weet wat je wilt hebben is dat geen manko.
Erg positieve & gedreven ondernemers. Frisse kijk op de wijnhandel en hierdoor ook hedendaags assortiment. Erg prettig om hier wijn te kopen.
Topwijnen in alle prijsklassen, óók de superluxe klasse. Mooie winkel, leuke acties en proeverijen. Zeer vriendelijk personeel en altijd bereid mee te denken.
Heel lekkere Port is niet te koop in de buurt
Gewoon perfecte omschrijving van de wijnen. Zeer tevreden
Bijzondere, goede en toch betaalbare wijnen. Snel geleverd.
Groot assortiment, snel geleverd, goede service!
Bestellen en laten bezorgen gingen naar wens. Geen verrassingen hierin.
Mooie keuze in de webshop, vlotte bestelling en levering, netjes verpakt.
Super snel en goed!,
Zeer fijne webshop met veel gemak, goede product beschrijvingen. Erg breed assortiment. Een zeer goed loyalty programma en goede prijzen.
Ik ben erg goed geholpen.
Grandcru reageerde snel en adequaat op mijn order toen bleek dat van 1 wijn er niet voldoende flessen van het bestelde jaargang aanwezig waren. De communicatie over het geboden alternatief, het verzoek om mijn akkoord en afhandeling waren uitstekend.
uitstekend
Beetje ongerust om een dure wijn online te bestellen. Alles is perfect gelopen.
******************
Originele beoordeling
6 flessen Tondonia Rioja 2006 gekocht voor €30/fles. Gisteren alle flessen geopend en allemaal azijn!!! Dit komt omdat de flessen niet op goede temperatuur zijn opgeslagen. Ik voel mij belazerd!!!
Beste David Henskens, Wijn is een natuur product en hier kan altijd wat mis mee zijn. Hoe graag we ook willen maar wij kunnen dit niet aan de buitenkant zien. Een wijn kan geoxideerd zijn of kurk bevatten en in in 2-5% vd gevallen is er jammergenoeg wat mis met een wijn (ook in het hogere segment). Wij hebben toch wel wat moeite dat u dit schaart onder de categorie Belazeren alsof wij moedwillig een verkeerde wijn naar onze klanten zouden sturen - wij belazeren onze klanten nooit maar wat ons echt verbaasd is dat wij uit deze beoordeling uw probleem moeten opmaken en ons niet contacteert. In ons meer dan 10-jarig bestaan is dit voor ons een unieke ervaring dus vandaar dat we er ook onze uitgebreide reactie wij menen dat asl er iets mis is met een product (wat zeker met wijn kan) dat het de normale gang van zaken is dat u ons benaderd en dan gaan we dit oplossen. U maakt alle 6 de flessen open en benaderd ons dan niet (niet bellen, mailen of langskomen) en gaat dan melden dat de wijn niet goed is zonder ook meer enige vorm van overleg en meld dan ook alsof wij de wijnen niet goed bewaren (terwijl wij een van de weinige zijn die het gehele Wine Warehouse hebben geconditioneerd) en dat u zich belazerd voel. We krijgen geen enkele kans om ook maar te tonen dat we in onze meer dan 10 jaar niet voor niets een 9.2/10 score hebben met 99,99% aanbeveling en dat wij echte problemen altijd netjes oplossen. Excuses voor deze lange reactie maar als we geen kans krijgen en geeneens weten of er überhaupt wel wat mis is en dan zo'n reactie dan voelen we ons onheus bejegend en wij hopen ook oprecht dat uw klanten bij een vraag of wellicht een probleem wel de moeite nemen u te contacteren zodat dit (gezamenlijk) kan worden opgelost. NB: Tav: de Tondonia De Tondonia een zeer bijzondere Rioja welke een zeer hoge zuurgraad heeft. Ik ga zeker niet betichten dat wat u constateert onjuist is maar de wijn is onvergelijkbaar met normale rioja’s (hoge zuurgraad, oxidatief en dat is de stijl van Tondonia). Tondonia is dus ook zeer a-typisch en met de witte uitvoeringen is dat nog extremer (klanten onbekend met Tondonia verwarren dit vaak met geoxideerd of sherry). Dat er 6 flessen mis zijn hebben wijn nog niet meegemaakt en zeker niet met deze wijn maar onze normale procedure is dat u de wijn terugstuurt en wij deze dan checken en als de wijn mis is dan vergoeden wij deze zonder morren (en kunnen we aan de hand vh serienummer dit dan ook doorgeven aan de leverancier zodat de ook overige partijen gecontroleerd kunnen worden). Rolf Ketelaar namens Grandcruwijnen
GrandCruWijnen heeft een uitgebreide collectie wijnen, die niet overal makkelijk te verkrijgen zijn. En de zeer snelle levering is een feest dat de soms wat hogere prijs compenseert.