6 prachtige Spaanse wijnen besteld. volgende dag in huis, keurig verpakt. Als eerste die van 2017 geproefd, in één woord: fantastisch. Kijk al uit naar de flessen 2015 en 2016 ...
wat ik belangrijk vind is dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. En dat is gebeurd. Prima site en geweldige wijnen.
Alles top maar de buitenste doos viel bijna open doordat de tape er schuin op zat, het was geen stevig geheel. En het karton dat de wijnfles in positie hield heeft het labeltje op de fles een klein hoekje los gehaald. Jammer en natuurlijk deels te wijten aan de bezorgdienst. Maar verder geen klachten heel tevreden.
zeker aan te bevelen
GrandCru uitstekend, bezorging via Postnl. aanzienlijk minder
Ongekend fraaie winkel en dan doel ik vooral op het assortiment. Snel geleverd, geod bereikbaar bij vragen. Gewoonweg heel prettig
Tot nog toe geen klachten, prudente levering van hetgeen besteld.
Snelle levering goede prijs
Ook met weinig informatie kregen we 2x advies. Snel, neutraal en echt ingaand op ons! Vervolgens de volgende dag al geleverd. Cool!
Pluspunten
Denken mee en geven goede adviezen!
VerbeterpuntenPakketkeuze met waarde
Pluspunten
Flexibele leveringstijd werd rekening gehouden
Verbeterpuntengrote(re) bestellingen kunnen niet geleverd worden in postpunt. Ook zijn deze beperkt
Pluspunten
Goede website, duidelijk bestelproces, afspraak = afspraak, en vooral hele goede, lekkere wijnen
VerbeterpuntenGeen
geen
Pluspunten
Paradijs voor wijnliefhebber.
VerbeterpuntenNog niet gevonden.
Pluspunten
groot assortiment
Verbeterpuntenvoorraad sneller aanvullen
Pluspunten
Snel geleverd en alle juiste wijnen met het correcte jaar.
VerbeterpuntenCombinatiepakketen bijvoorbeeld alle wijnen van een bepaald huis voor een lagere prijs. Dit moet af te spreken zijn met een boer. Zeker als het van eigen bodem is.
Pluspunten
De levering was vlot en punctueel. Goede communicatie door de bezorger. De wijn was zeer goed verpakt en smaakt uitstekend.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie mbt voorraad
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Directe opvolging van de beStellingen, producten met oog naar zorgzaamheid geleverd. Vriendelijke communicatie tussen klant en klantendienst! Top bedrijf!
Pluspunten
Breed assortiment, klant kan kiezen wanneer er geleverd wordt, veilig verpakt.