Pluspunten
Snelle levering. Ruime keuze.
Pluspunten
Snelle levering van de bestelde wijnen. De wijnen waren prima verpakt
Pluspunten
Leveren altijd tijdig
VerbeterpuntenWebsite/app kan wel iets beter
Pluspunten
Groot aanbod, snelle levering en goede service!
VerbeterpuntenZoeken/ wijnen filteren op de app kan nog iets gemakkelijker.
Pluspunten
GrandCruWijnen leverde netjes de wijn af in de avond zoals ik aangegeven had. De wijn arriveerde in 'n mooie houten doos met 'n persoonlijk wensbericht op 'n kaartje. Ook dit had ik zo aangegeven. Het bestellen en betalen op de website ging makkelijk en was duidelijk. Ik kan GCW zeker aanbevelen. Ik koop er graag 'n volgende keer weer.
VerbeterpuntenDe website oogt 'n tikje gedateerd en mag 'n 'opfrisbeurt' krijgen qua design/layout/lettertype etc. De website werkt wel prima en doet dat wat je verwacht.
Pluspunten
Correcte en tijdige levering.
VerbeterpuntenEen verpakking met 18 flessen is zwaar om zeulen voor de klant. Als het kan verpakking per zes in de toekomst.
Pluspunten
Goede prijzen voor topwijnen!
Pluspunten
Goede informatie, service en klantgerichtheid van medewerker Corina Ketelaar. Snelle levering van Kooduu led blue tooth speaker en wine cooler. Nieuwste versie. Mooi artikel!
Pluspunten
Mogelijkheid afte Rosy, snelle bezoeging, koopwaar goed verpakt, duidelijke en gebruikersvriendelijke website
Pluspunten
Snel en makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenMeer rosé op voorraad hebben, het gehele jaar door. Ook magnum flessen,.
Pluspunten
Veel keuze en prijzen in.diverse wijnen. Site zoekt handig. Snelle en nette levering. De wijn wordt zorgvuldig verzonden.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
snelle levering super verpakt
Verbeterpuntentelefonisch niet altijd bereikbaar
Pluspunten
innovatief, goed in het vinden van minder bekende topwijnen, grote sortering
heb een vraag per chat gesteld maar geen antwoord gehad
Pluspunten
Mooi assortiment, snelle levering.
Pluspunten
Super! Eerste maal besteld en ik bestel zeker opnieuw
Pluspunten
Bezorging tot op mijn bureau, goed verpakt, top!
Verbeterpuntenbreder assortiment rioja en ribero del duero is altijd goed