Fijn website, mooie wijnen en aanbiedingen. Snel geleverd
Vergeten wat voor mezelf te kopen dus weet niet hoe de wijn is
Mooi assortiment, goed verpakt en vlot geleverd.
Goede prijs en snel geleverd!
Zeer groot aanbod en snelle service.
Fijne site goede en snelle service, alleen jammer dat PostNL de winkel waar ik het af wilde laten geven weer eens een keer niet kon vinden heb de wijn nu nog steeds niet
Spaanse wijn uit Bierzo streek.
Mooi assortiment wijnen tegen goede prijzen. Snelle en correcte levering.
Zeer positieve ervaring. De wijn werd op de afgesproken dag/tijd geleverd en was deugdelijk verpakt!!
De eerste ervaring was meteen een hele goede. In transport was een doos kwijtgeknoeid door Post NL. Zonder vragen een nieuwe doos verstuurd en deze kwam wel aan. Top geregeld en een heel tevreden klant.
Zeer mooie website. Uitgebreide keuze. Uitstekende communicatie en snelle levering
Soepel en helder bestelproces,
Alles is goed gegaan
Ruime keuze, vriendelijke medewerkers en concurrerende prijzen.
Mooi aanbod, veel info, snelle levering. Top service!
Goede wijn aardig personeel. Wat moeilijk telefonisch te bereiken.
Een groot assortiment, precies de wijn waar ik naar zocht
Bij GrandCruWijnen.nl is er een zeer mooi aanbod aan correcte prijzen. Ik kreeg een correcte service en tijdige levering. Ik bestel zeker opnieuw bij hen. Dank voor de service!
Snelle levering top wijn
Een fijne webshop met goede filter mogelijkheden. Hele mooie collectie aan wijnen. Snel geleverd en goed verpakt!
goed bezig met de verpakking voor verzending.
Habe bereits schon mehrmals Bestellungen aufgegeben . Bislang immer ohne jegliche Beanstandungen . Mich interessieren italienische Weine , von hoher Qualität die man in keinem Laden einfach so erwerben kann . Besonderheiten eben .
Duidelijk, klantvriendelijk in behandeling en afronding. Goede service !
Fijne website, makkelijke bestelproces en snel geleverd
Fantastische wijnen en een persoonlijke zeer goede service!