Pluspunten
Telefonisch contact vooraf. Komt zeer betrouwbaar over. Verpakking wijnen zeer professioneel.
Pluspunten
Zeer ruime keus van bijzondere top wijnen.
Pluspunten
Goede selectie en prijzen, snel geleverd
Pluspunten
Zeer positief. Ben ook langs geweest en indrukwekkend. Enorma assortiment, perfect op temperatuur, uitstekend advies en tips en scherp geprijsd.
Verbeterpuntenblijf ons verrassen met mooie wijnen
Pluspunten
Mooi assortiment en snelle levering tegen concurrerend prijsniveau
Pluspunten
hartstikke snel, goede selectie wijnen, prima prijzen!
Pluspunten
Kwalitatief uitstekende en ruime keuze in het assortiment en qua wijnhuizen. Eindelijk ook weer een wijnhandelaar die goede aandacht geeft aan ook de oude wereld wijnen en Frankrijk en dit koppelt aan een 'state of the art' communicatie en voorlichting. Enthousiaste medewerkers ook die de tijd voor je nemen.
Pluspunten
Snel contact en overzichtelijke site. Tevens is levering snel.
Pluspunten
Prettige website Goede selectie wijnen Op tijd delivery
Pluspunten
Fijn dat ik bij jullie de juiste wijn heb gevonden
VerbeterpuntenBij aankoop van bepaald bedrag, of bepaald hoeveel flessen verzond kosten gratis, of mooie korting erop.
Dag Manon - Fijn dat je "je" wijn hebt gevonden en dank je wel voor de beoordeling. Dit is voor ons en voor onze klanten altijd zeer waardevol. Tav je verbeterpunten is het zo dat wij vanaf 75,- euro gratis leveren in Nederland en in België vanaf 125 euro.
Pluspunten
snelle levering. Groot aanbod
VerbeterpuntenEen tweetal foutieve wijnen ontvangen maar na een goede service zijn die problemen ook opgelost! betrouwbaar en communicatief.
Pluspunten
Stipte levering, vlotte communicatie, ruim assortiment, positieve feedback!
Pluspunten
Snelle levering van de bestelde producten. Fijn dat het mogelijk is om voor bezorging bij een postnl afhaalpunt te kiezen.
Pluspunten
Snelle service, goed assortiment met deskundige uitleg
VerbeterpuntenBetere acties
Pluspunten
snelle levering en een prima prijs ....
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prompt en to-the-point
VerbeterpuntenPost.nl veel te laat met levering
Pluspunten
Vriendelijke mensen die meedenken met je wensen.
Pluspunten
Heel simpel: mijn 1e ervaring is prima!!