Pluspunten
Prima bedrijf. Betrouwbaar. Producten worden goed verpakt verzonden, goede communicatie. Gewoon prima!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering groot assortiment heerlijke wijnen.
Pluspunten
Perfecte verpakking en levering.
Pluspunten
Snel en goed!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Proost!
Pluspunten
Snelle en prima service. Goed bereikbare winkel. Leuke aanbiedingen/ spaar actiepunten
Pluspunten
Prachtige selectie aan wijnen, snelle levering. Voor ieder wat wils en ook leuk om 'speciale/ exclusievere' wijnen kado te geven.
VerbeterpuntenWat ik wel echt een verbeter puntje vind is de (eventuele) kado-verpakking. Ik heb een prachtig trio van Message In A Bottle (rood, wit, spumante) als kado voor m'n schoonzus die 50 wordt - op zich zijn de 'kartonnen' waar de wijnen tussen liggen erg leuk. Deze zitten echter direct in de (reguliere) post-/ verzenddoos die er niet echt feestelijk uit ziet. Het is wat lastig om de 3 flessen tussen alleen de 2 kartonnetjes te geven. De flessen zijn zo mooi, maar de (kado)verpakking is wel belangrijk om het geheel echt compleet te maken.
Beste Bianca - dank voor de beoordeling en de feedback. Dit wordt erg gewaardeerd. Tav de cadeau-verpakking. Dit kunt u aangeven bij een bestelling. Wij hebben een veelheid aan verpakking:https://www.grandcruwijnen.nl/kadoverpakking en hier kunt u aangegeven hoe u uw wijnen verpakt zou willen zien. Ook in dat geval leveren wij de wijn in de speciaal ontworpen verpakkingen omdat wij er veel waarde aan hechten om de wijnen goed en degelijk te versturen en daarom versturen wij onze wijnen ook verzekerd maar wij leveren de cadeauverpakking als fraai opgemaakt mee zodat u alleen nog maar de flessen in een kistje, zakje, etc te plaatsen. We maken ook in de afreken-pagina nog melding dat u de wijn evt in een cadeau-verpakking kunt bestellen.
Pluspunten
Efficiënte organisatie met voldoende klant ondersteuning. En de wijn was natuurlijk fijn, dat was dan ok de reden voor de specifieke aankoop.
VerbeterpuntenPostNL is minder betrouwbaar. Extra betaald voor avondlevering. Genegeerd door PostNL en toch overdag langsgekomen. Onhandig want niet thuis.
Pluspunten
Veel expertise
Pluspunten
Heldere site, als je een bericht stuurt komt er snel reactie. Bestellingen worden op tijd geleverd en afhalen werkt ook prima.
VerbeterpuntenErg veel "reclame" berichtjes.
Pluspunten
Correcte en snelle levering