Pluspunten
Zoals altijd weer snel geleverd en heerlijke wijnen van goedkoop tot duur
Pluspunten
Correcte levering. De wijn was werkelijk op zeer professionele wijze verpakt. Breken of schade was daarmee tot een minimaal risico beperkt. Klasse!
VerbeterpuntenGewoon blijven doen wat er is afgesproken. Kwaliteit blijven leveren tegen een nette prijs.
Pluspunten
Prima en snelle afhandeling!
Pluspunten
zeer begrijpbare communicatie zeer snelle en betrouwbare levering kwalitatief goede verzendverpakking
Pluspunten
Gewoon een top winkel!
Pluspunten
Makkelijk en zeer goed berijkbaar
Pluspunten
Per vergissing duidde ik ophaling ipv versturen aan. 1 mailtje en 24 uur later werd de bestelling perfect afgeleverd. Klasse!
Pluspunten
Snelle levering endogene communicatie hierover
Pluspunten
ongekend fraai assortiment. Mooie wijnen en hoeft niet altijd duur te zijn. Fijn om ook langs te kunnen komen en om advies vragen/krijgen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Bij gebleken breuk in zending werd deel van de betaalde prijs meteen gerestitueerd.
VerbeterpuntenNog geen
Pluspunten
Super serieus bedrijf echt een aanrader!!
Pluspunten
Wijn kopen bij GrandCruWijnen is altijd een positieve ervaring, in alle opzichten: assortiment, levertijd en uiteraard de wijnen zelf.
Pluspunten
Langs geweest in de winkel. Super geholpen. Mooi assortiment, en bijhorende kennis.
VerbeterpuntenFlesje(s) open om wat te proeven, evt tegen betaling.
Pluspunten
Ruim aanbod, zeer snelle levering.
Pluspunten
Top service!
Pluspunten
Het betrof een levering in Brussel. Aangezien ik via track & change niet kon achterhalen of het inderdaad bezorgd was heb ik telefonisch geinformeerd en werd ik teruggebeld met de informatie dat het die dag was afgeleverd.