Leuke ite

Leuke winkel met goede service

Klantenservice is super vriendelijk en goed bereikbaar. Echt een pluspunt. Product netjes en stevig verpakt verzonden.

Weer een olie kan gekocht. Ziet er netjes uit. Tijd geleden aantal pompen gekocht voor best veel geld en tot mijn verbazing was de pomp heel slecht. Was dichtgesmeerd. Toen nog doorgegeven dat dit de prijs niet waard was maar nooit meer wat over gehoord en dat is wel jammer. Praat toch over enkele duizenden euro's.

Goed en snel ruime keuzen

Prima keuzen leuk verpakt snel in huis

Zeer snelle levering ik ben dik tevreden

Zeer snel en voordelig.

Had een plaat besteld en de volgende dag al geleverd. Kan niet beter.

Zeer snel en goede kwaliteit

Super spullen en zeer snelle levering .

Snelle levering, vriendelijke mensen

Ik kreeg de levering niet alleen snel, maar ook met een handgeschreven persoonlijk berichtje. Dat is natuurlijk leuk en maakt het gevoel bij het uitpakken van de bestelde goederen nog beter!

goede service en afwikkeling

eerste bestelde pickering deed het helaas niet goed maar deze retour gedaan en binnen een dag de nieuwe ontvangen en werkt na volle tevredenheid.

Snelle, nette levering

Levering komt overeen met mijn verwachting

Snelle levering en product exact zoals omschreven.

Goede en snelle service. Niet de goedkoopstemaar wel eerlijke kwaliteit en een groot assortiment.

Snel geleverd en product zoals verwacht..

Zeer zeker voor herhaling vatbaar...

TOP Service!!!!!!!

Super snel, Super vriendelijk. Pakje werd niet geleverd door Postnl, contact opgenomen met de klantenservice en het werd super snel opgelost. Terwijl ze nog geen terug koppeling hadden van de bezorger hebben ze gewoon een nieuwe gestuurd. Dit bedrijf is echt een aanrader!!!!!!!

Zoals het altijd gaat, uitzonderingen daargelaten," Je besteld. Andere dag wordt het bezorgd.

zie tekstregel

Goed.

Goede service en leuke winkel

Snelle en nette bezorging

Juiste bezorging in een nette verpakking zonder beschadiging.

Super service

Super service en super goede kwaliteit! Werd snel geleverd

Het beslde artikel kwam keurig op tijd en voldeed aan de verwachting.

Direct gevonden wat ik zocht, snelle correcte levering en zeer goede prijs.

Snelle levering en mooi assortiment!

Ik was op zoek naar 2 LP's die ik bij de lokale platenzaak niet meer aan kon komen. Via Google kwam ik uit bij The Fifties Store en ik heb ze daar direct besteld. De volgende dag werden ze al afgeleverd super netjes verpakt. Op de website zie ik nog veel meer leuke spulletjes dus ik denk dat ik ook eens een keer een kijkje ga nemen in de fysieke winkel. Leuk uitje naar Scheveningen :)

Snelle reactie bij vragen, ruim assortiment, snelle levering. Meerdere keren iets besteld of in de winkel gekocht, was 1x een klein probleem maar snel en correct opgelost. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Uitstekende ervaring met The Fifties Store

Na bestelling netjes en bericht gekregen van een product dat niet leverbaar was inclusief mogelijk alternatieve producten. Alles stond ook netjes op de factuur omschreven. Jammer natuurlijk dat het product niet meer op voorraad was maar keurig opgelost op deze manier.

Super service

Super service; snelle levering , goed contact met Customer Service en mooie producten. Prijs-kwaliteit zeer goed.

Fantastische spullen van zeer goede kwaliteit

perfect, zelfs nog een extra lp bijgekregen,

zeer vlug geleverd, en met de grootste zorg ingepakt, er zat zelfs nog een gratis lp bij die ik ook heel graag had, een dikke tien, je ziet me nog terug,