Pluspunten
Snel geleverd, goede spulle en veel keus
Pluspunten
Twee LP's besteld. Kreeg er nog twee bonus LP's bij zonder aankondiging daarvan. Was een aangename verrassing!!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
1 van mijn producten was niet op voorraad. Ik kreeg een mail met de vraag of ik ging wachten naar het product tot het voorhanden was of ze het dienden te crediteren. Het werd crediteren en de rest van de bestelling opsturen. Binnen de dag stond het bedrag opnieuw op mijn rekening. Heel vlotte sevice en communicatie dus. The place to be
VerbeterpuntenGeen op- of aanmerkingen.
Pluspunten
Geweldig een leuke website !! Mijn broer was erg blij met zijn kado fervent BMW motorrijder!!
Pluspunten
Pluspunten
Het is duidelijk wanneer het product zich waar bevind. Het is een mooie jas voor een relatief mooie prijs. Het pakket wordt geleverd met brochures en een kalender, wat een leuk kleinigheidje is! Ik ben tevreden!
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Goede service. Snelle, goede communicatie. Mooie producten.
Pluspunten
Perfect afhandeling
Pluspunten
Super leuke winkel, ik ga hier vast vaker bestellen. Bedankt voor de goede service !
Pluspunten
Snellen levering en goed produckt
Pluspunten
Persoonlijke service, snelle levering
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Het vlugge antwoord op mails en de juiste uitleg.De grote diversiteit van producten en leuke gadgets,voor mij Harley Davidson.
Pluspunten
Hele goede service. Snel verzonden. Prima kwaliteit. En zéér vriendelijke communicatie van de klantenservice. Van harte aanbevolen!
VerbeterpuntenMinder leuke spullen verkopen, want de producten van dit bedrijf zijn niet goed voor mijn bankrekening...;-)
Pluspunten
Super service en een zeer snelle afhandeling Top winkel
Pluspunten
Suppersnelle verzending, leuk aanbod aan singels.
Pluspunten
Heel tevreden over de snelle levering (en dat met de feestdagen). Ook duidelijke mails over bestelling en levering.
Pluspunten
Erg vriendelijke dame in de zaak, Namensestraat Scheveningen. Zeer goed geholpen. Ook de telefoniste was erg behulpzaam
VerbeterpuntenHelemaal top en kom graag terug