Pluspunten
Goede service. Erg klantvriendelijk!
Pluspunten
Snelle levertijd zelfs in kerstperiode, groot assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel. Was na de levering klein probleempje maar hebben dat meteen en meer dan naar tevredenheid opgelost. Zeer klantvriendelijk, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Pluspunten
Mooie unieke spullen. Veel kennis van zaken en afspraken worden na gekomen
Pluspunten
snelheid, zorg
Pluspunten
Geweldige klantenservice. Via de mail contact gehad over een ruiling. Kreeg snel antwoord en toen ik de jas terugstuurde die ik wilde ruilen, is de nieuwe maat ook weer onmiddelijk naar mij verstuurd. Helaas zat deze jas ook niet goed bij mij en ging dus weer terug. Mijn geld daarna weer heel vlot teruggekregen. The Fifties Store is dus zeker een aanrader!
de kalender is niet wat ik had verwacht, een A3 vel met maandblaadjes vastgeniet . verbeterpunt : niet meer verkopen.
Beste Giel, Bedankt voor uw beoordeling. De kalender is exact zoals afgebeeld op onze website, de afbeelding laat de nietjes zien en de afmetingen staan in de omschrijving vermeld. Wanneer u niet tevreden bent dan kunt u de bestelling altijd binnen 14 dagen naar ons retour sturen. U krijgt dan uw aankoopbedrag teruggestort. Met vriendelijke groet, The Fifties Store Klantenservice
Pluspunten
VerbeterpuntenBeantwoorden van mail , ik heb echt een slechte versie van de single ban andre hazes
Pluspunten
Voor 15 uur besteld volgende dag geleverd!!! Wat een top bedrijf helemaal blij mee
Pluspunten
Snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje erbij
VerbeterpuntenVerpakking vond ik een beetje kwetsbaar. Één hoekje van de verpakking was wat verbogen en ik was bang voor schade. Gelukkig was er niets aan de hand maar het was zonde geweest als het beschadigd was aangekomen.
Pluspunten
De geschreven boodschap is super!
Pluspunten
Snelle levering, men neemt meteen contact op als er onduidelijkheden zijn, artikel in goede staat ontvangen, mogelijkheid tot afterpay.
Pluspunten
Superleuke items
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Binnen de twee dagen perfect ingepakt ontvangen in België super!!!
Pluspunten
Top alles goed verpakt en is in orde .maar had graag wel een van die mooie calender gekregen van jullie bedank Groetje Frankie
VerbeterpuntenIs top