Pluspunten
zeer goede en snelle verzending alsook hulp bij vragen zeer goed
Verbeterpuntenprijzen misschien
Pluspunten
Goede service, mooie spullen en heel persoonlijk verpakt! Echt een aanrader
Pluspunten
Vriendelijk bij vragen aan de telefoon , gelijk zoeken naar oplossingen en meedenken.
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke en deskundige telefonische info.
Pluspunten
Pluspunten
Mooie.poducten, snelle levering.
VerbeterpuntenMag allemaal iets goedkoper. Zijn concurrerende bedrijven met aantrekkelijker prijzen.
Pluspunten
Leuke spullen en snel geleverd! Inclusief leuke collectie boekjes en een persoonlijk geschreven berichtje erbij.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Prachtige vintage spullen, snelle levering en alles wordt mooi ingepakt
Pluspunten
Snelle afhandeling. Goede gerpakking.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Pluspunten
De ruime sortering van metalen posters was voor mij verrassend en de uitvoering van de bestelling was vlot en netjes en voorzien van de nodige toelichting
Pluspunten
Snelle verzending, keurig verzorgd. Online is deze winkel al een feest, de fysieke winkel is helemaal een belevenis. Zoveel mooie items, je bent niet zomaar in een uurtje klaar. Zeker een aanrader!!
Pluspunten
Van bestellen tot bezorging netjes geregeld en goede communicatie. Het persoonlijke berichtje bij de bezorging is net dat puntje op de i, waardoor ik zeker terug kom bij The Fifties Store.
VerbeterpuntenIets goeds is zeker wel iets waard, maar boven de 150 euro voor één jurkje is voor mij persoonlijk gewoon te veel.
Pluspunten
snelle aflevering (zoals vermeld op website)
Pluspunten
Correcte product omschrijving, snelle reactie via mail, perfecte afhandeling bestellingen + super verpakt (ondanks dat het erg breekbaar was, onbeschadigd geleverd). eerlijke prijs / product verhouding. van mij krijgen ze een 10+
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering.