Suggestions
Last time i get a pen with my delivrry, not this time !
Pluspunten
Leuke en goede service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle en goed verpakte levering van de zending LP's
Pluspunten
Snel geleverd en je voelt je geen nummer.
Pluspunten
Erg leuk dat er altijd een persoonlijke groet geschreven is bij de bestelling.
Pluspunten
klantvriendelijke en echt de ene dag besteld de andere dag in huis!
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Goede en snelle service. Ook na aankoop blijft service voorop staan.
Pluspunten
Een heel uitgebreid assortiment, mooie spullen !!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
zeer te vrede.
Pluspunten
Pakket is verpakt in fifties stijl, met een leuk persoonlijk berichtje. Ik werd er vrolijk van...!
Pluspunten
goede communicatie goede service leuke variatie van producten
Pluspunten
Snel geleverd en erg behulpzaam aan de telefoon
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
veel verschilende spullen
Verbeterpuntenik vind t aardig aan de prijs over t algemeen
Pluspunten
Snel reageren als er iets niet op voorraad is. Aardige mensen.
Verbeterpunten?
Pluspunten
ik werd meteen geïnformeerd dat een deel van mijn bestelling niet kon doorgaan. Doordat een deel van mijn bestelling niet kon doorgaan lag mijn bedrag lager dan het bedrag voor een gratis levering. Desondanks werden er geen leveringskosten aangerekend
Pluspunten
Bij de aankoop zat wel een gebruiksaanwijzing maar eventjes niet in het Nederlands.Gebeld met de klantenservice het probleem voorgelegd en samen met de medewerkster het probleem(tje) opgelost.
Positive
Fantastic customer service from Jade when my address was mixed up by paypal. Very helpful and quick to respond. Beautiful dress and great quality. Arrived in UK very quickly. Couldn't be happier!
Pluspunten
Goede service.
Pluspunten
Prima levering
VerbeterpuntenTrack@trace zou handig zijn.
Beste klant, Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u de Track & Trace-code niet heeft ontvangen. Omdat u gebruik maakt van een Gmail account, kan een automatische e-mail die vanuit een systeem wordt verstuurd, vaak in de Spam (ongewenst) box terecht komen. Er is een grote kans dat de Track & Trace-code daarin staat. Er wordt namelijk altijd een Track & Trace-code verstuurd als er is gekozen voor pakketpost. Alleen als een bestelling met de brievenbuspost mee gaat, wordt deze niet verzonden. Hopelijk heeft u alsnog de code van ons ontvangen en heeft u daarnaast veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Het Fiftiesstore-team.