Pluspunten
Spullen zijn van mooie kwaliteit en communicatie is duidelijk en vlot. Heel fijn!
Pluspunten
Alles Klasse abgewickelt, einfacher wäre es für mich wenn es auch eine deutsche Version gäbe.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Prima service en leuke verpakking!
Verbeterpunten?
Pluspunten
Ik ben erg blij met de hulp die ik kreeg, omdat ik niet meteen wist hoe de betaling werkte. Ik kreeg snel een behulpzaam antwoord. Over de jurk was ik heel erg enthousiast. Het is echt een plaatje. Ook was het heel aangenaam om een vriendelijk tekst bij mijn pakketje te krijgen.
VerbeterpuntenIk was heel tevreden, geen opmerkingen!
Pluspunten
Grote keuze. Levering zeer snel en efficient
VerbeterpuntenMeer informatie nodig over kleding maten (US kleren)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geleverd zoals verwacht !!
Pluspunten
Snelle reactie en fijne communicatie.
Pluspunten
Uitgebreid aanbod, duidelijke site, zeer snelle levering met leuke persoonlijke kaart erbij, mooie kwaliteit jurk. Top!
Pluspunten
Goed verpakt en snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering, snel antwoord op mijn vraag
VerbeterpuntenGeen suggesties
Pluspunten
Mooie spullen!
VerbeterpuntenVerzending en tracktrace waren niet optimaal.
Pluspunten
Leuke spulletjes
VerbeterpuntenCommunicatie tussen klant en klantenservice mag een stuk beter gaan. Verzending was ook niet in orde.
Beste Bert, Erg vervelend dat u niet tevreden bent over onze klantenservice. Ik zie in het email contact dat u na binnenkomst van uw bestelling direct bent geïnformeerd over het niet leverbaar zijn van een artikel. U kreeg de keuze dit artikel te laten crediteren of een ander artikel uit te kiezen. Aangezien wij geen reactie terug ontvingen, bent u hierover na enkele dagen opnieuw bericht. Zodra wij van u reactie ontvingen, is uw bestelling zo snel mogelijk verzonden en is het ene artikel gecrediteerd. U heeft het in uw beoordeling over het niet in orde zijn van de verzending. Ik zie dat er hierover geen email contact is geweest. Wanneer er iets mis is gegaan met de verzending, verzoek ik u contact op te nemen met de klantenservice.
Pluspunten
Erg leuke Side
VerbeterpuntenGa snel met een ander vervoers bedrijf in zee, het is nu de tweede keer dat het niet optijd geleverd word, zo helemaal niet!! Sta je dan op een verjaardag met niets. DHL gauw aan de kant zetten triest bedrijf.
Pluspunten
Goed gerief en snelle verzending ...
Pluspunten
Leuke spullen, makkelijk te bestellen en te betalen en snel in huis met persoonlijke noot vd verkoper
VerbeterpuntenVind de site hier en daar wat onhandig zoeken