Pluspunten
Snel contact, snel geleverd, goed verzorgd
Verbeterpuntenmisschien de website
Pluspunten
snelle levering ,kwaliteit ook goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en professioneel
VerbeterpuntenInvesteren in goede eigen verpakkingsmaterialen
Pluspunten
Ik ben blij met de single van Andre Hazes voor een redelijke prijs alleen word hij voor mij een beetje duur had hem besteld bij R Marskamp uit selingen heb 17,50+3.00 euro porto betaald maar de single niet gekregen U heeft hem na betaling snel toegestuurd daar hou ik van en netjes gekleverd vooral boekje met jkeboxen ik heb er zelf een maar niet zo,n mooie ik heb een msn prestige 160 maar zit een mooi geluid in
Verbeterpuntenzou het even niet weten
Pluspunten
Vlotte communicatie en afhandeling.
Pluspunten
Snelle levering. Prima verpakt
VerbeterpuntenPrijzig. Ik mis producten in de uitverkoop. Ik heb shirts van Steady Clothing gekocht. Na wat zoeken vind ik deze 10 euro goedkoper tot wel 30 euro (sale)
Pluspunten
super goed en mooie zaak het is alleen al veel te lang geleden dat ik er nog geweest ben , maar dit komt omdat het heel ver rijden is voor mij , en ik word er niet jonger op , gelukkig hebben ze de computer uit gevonden.
Pluspunten
kreeg geen kortingscode bij aanmelden nieuwsbrief
Verbeterpuntendiverse keren een mail gestuurd maar geen reactie
Pluspunten
Mooie kwaliteit! Snelle levering, vriendelijk contact, persoonlijk bericht bij het geleverde artikel.
Pluspunten
ben zeer tevreden
Pluspunten
Persoonlijk handgeschreven briefje om mij veel plezier te wensen met mijn product!
VerbeterpuntenDe beschrijving was in het portugees? Of Grieks of ???? In ieder geval geen engels of nederlands
Pluspunten
Je wordt goed geholpen aan de telefoon
Pluspunten
Top wbshop.zo hoort het. Besteldaar zeker nog een keer!!!
Pluspunten
Goede en mooie producten tegen een goede prijs
Pluspunten
Website is erg overzichtelijk, produkten zijn van geode kwaliteit, erg vriendelijk personeel (afgaande op mail communicatie). Had 3 items besteld waarvan 1 item niet meer leverbaarwas. Binnen enkele uren ben ik hierover geïnformeerd en mocht ik (indien gewenst) de hele order annuleren. Uiteraard heb ik de andere items wel in bestelling gehouden en geen spijt van gehad. Een dag later had ik alles in huis. Echt een aanrader!
Pluspunten
Zeer tevreden,alles zeer goed verpakt en een snelle service