Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenMisschien iets lagere verzendkosten
Pluspunten
ze hebben mooie artikelen en snelle levering en vriendelijke medewerkers een echte aanrader dus.
Pluspunten
Ik vond het erg leuk dat ik naast mijn bestelling van drie platen er nog een aantal random platen erbij kreeg
VerbeterpuntenHet duurde een paar dagen voordat ik een bericht kreeg dat mijn bestelling werd verstuurd. Ik wist van te voren niet goed wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen
Pluspunten
This time my order was delivered really fast I had ordered on wednesday and friday it was here in Germany So that is a big plus (i hate waiting ) The PUC Tops are really great! I just love the colors Sits perfect - i am wearing the purple top now ;) Thank you
VerbeterpuntenThe size charts need an overdo I have to merge to other shops to find the sizes Do you measure the clothing out yourself? That would help a great deal
Pluspunten
VerbeterpuntenSite beter in de gaten houden ivm bestelling product wat niet meer op voorraad was terwijl er op de site stond van wel. Dit is gelukkig snel en makkelijk verholpen.
Pluspunten
Alle kleding is leuk
VerbeterpuntenMisschien meer rekening houden met dames met een grotere borstomvang
Pluspunten
Zeer snelle levering Zeer goed verpakt Persoonlijke notitie bij de levering
Pluspunten
Ik had afgelopen weeke een pet en onderzetters besteld voor vaderdag cadeau. Maar de onderzetters die ik had besteld moesten nog besteld worden door Fifties store en zouden mischien niet optijd binnen zijn. Ik kreeg gelijk de mogenlijkheid om iets anders uit te zoeken of te wachten tot de onderzetters binnen waren. Ik heb toen andere onderzetters gekozen en het pakketje werd gelijk opgestuurd naar mij zodat ik het nog voor vaderdag had afgelopen Zondag. Echt een super service! Ik ga hier meer kopen. Echt een geweldige winkel!!
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijke werknemers
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel leveren en perfect ingepakt!!
Pluspunten
Snelle verzending. Duidelijke verzendinformatie. Prima kwaliteit ! Spullen waren prima ingepakt.
Pluspunten
snelle afhandeling
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Op tijd geleverd
VerbeterpuntenNee nog geen min punten
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Snelle levering, snel de vragen beantwoord, helemaal top
Spijtig dat de verzending naar België zo duur is.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering en de kleding is van goede kwaliteit.
Pluspunten
Snelle levering en mooie spullen. Alles goed verpakt.
Verbeterpuntenmisschien de prijs