Pluspunten
De meneer aan de telefoon was wel vriendelijk.
VerbeterpuntenIk had een glas met onderzetters van Harley Davidson in een blik besteld. Die wilde ik kado geven. Maar ik kijk in het blik en zie dat de er koffie vlekken in het blik en op beide onderzetters. Gelukkig heb ik van te voren gekeken anders kan ik mooi voor l*l gestaan. Ik vind dit niet kunnen. Ik heb er over gebeld en heb 2 nieuwe onderzetters opgestuurd gekregen. Wel netjes maar had gewoon gelijk goed moeten zijn.
Pluspunten
Snelle levering van producten, gaat er iets fout de klantenservice lost het prima op
VerbeterpuntenPrijzen zijn aan de hoge kant
Pluspunten
Kwalitatief en origineel product, netjes op tijd geleverd en veilig verpakt. Zeker een aanrader!
Pluspunten
Snel reactie met mail
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Netjes.
Pluspunten
Snelle service en duidelijke productomschrijving.
Pluspunten
Snelle communicatie en levering, ook een snelle terugbetaling. Product is netjes ingepakt, een cadeautje om uit te pakken.
Pluspunten
Pluspunten
artikel prima verpakt en verzonden
Verbeterpuntenjukeboxen vind ik wat aan de hoge kant van prijs maar u geeft wel sercice
Pluspunten
Zeer goed garantiebeleid!
Pluspunten
schnelle Lieferung nach Deutschland , super service, kleid hat top Qualität! :)
Pluspunten
leuke spullen en prima service. Telefonisch goed bereikbaar, snelle levering en snel opgelost toen artikel incompleet bleek te zijn. Top!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering,mooi product.
Pluspunten
Bestelling geplaatst, kreeg gelijk een bevestigingsmail met track & trace code. Een paar uur later een mail dat het pakketje was verzonden. Volgende dag geleverd. Prijs / kwaliteit verhouding is goed.
Pluspunten
Snel en zeer correct!
VerbeterpuntenJammer dat ik verzendkosten moet betalen vanuit België. Ik heb mijn bruidsjurk bij jullie besteld, daarop moest ik geen verzendkosten betalen. Maar nu wil ik ook mijn schoenen nog bestellen en die worden duurder door de verzendkosten. Voor de rest zijn jullie fantastisch. Fijn dat jullie veel op voorraad hebben!
Pluspunten
Fijn contact nn nette verzorging
VerbeterpuntenMeer voorraad van producten verzorgen
Pluspunten
zeer vriendelijk en correct met afspraken
Verbeterpuntenhouden zo
Pluspunten
Goede communicatie over het bestel- en bezorgproces. Zeer klantvriendelijk. Mijn bestelling was niet op voorraad, ik werd direct op de hoogte gesteld wanneer dit wel op voorraad zou zijn. Producten na binnenkomst snel in huis. Mooie overzichtelijke site. Top!
Verbeterpunten-