Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik bij The Fifties Store iets heb gekocht. Een Crosley Dansette Bermuda Platenspeler. Zowel het email- als het telefonischkontakt na de orderplaatsing werd zeer netjes afgehandeld. Gisterenavond het pakket ontvangen en alles was naar volle tevredenheid. Een fijne shop !!!
Pluspunten
Super gave site
VerbeterpuntenGeen nalevering, maar alles tegelijkertijd leveren dan maar iets later
Pluspunten
Overzichtelijke website
VerbeterpuntenDhl is erg traag laat laat weten waarneer er bezorgd wordt
Pluspunten
Goede en snelle levering! Superblij met de shirts!
Pluspunten
Ruime en exclusieve keuze uit producten.
VerbeterpuntenOphaal of verzending mogelijkheden op de site was voor mij iets onduidelijk maar dat kan aan mij liggen, misschien dat daar een keer naar gekeken kan worden. Ook had ik een spiegel gekocht waarvan de ophang haakjes niet in het midden zaten, hierdoor hing hij scheef, dit heb ik zelf moeten veranderen
Er wordt mij gevraagd om een beoordeling in te vullen over producten die ik nog steeds niet ontvangen heb..
Pluspunten
overzichtelijk ,snelle bezorging
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling
Verbeterpuntendelicate verzendingen proberen veiliger in te pakken
Pluspunten
Snelle service! Fantastisch product!
Pluspunten
Goede communicatie, perfecte levering etc. Na meerdere negatieve ervaringen met andere webshops, is deze shop een absolute aanrader!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Directe snelle levering, veilig verpakt
Verbeterpunten/
Betere communicatie en service : de platenspeler had bij ontvangst een mankement. Speelt de singles niet tot het einde toe af. Hierover een mail gestuurd, maar geen reactie op gekregen. Toen zelf gebeld. De medewerkster legde uit dat dit mankement makkelijk zelf op te lossen was en er contact werd gezocht met de leverancier. Daarna niets gehoord. Vijf dagen later weer een mail gestuurd wat nou precies de bedoeling is...moet ik wachten ergens op ? Onduidelijk wat mij betreft, maar nog geen reactie mogen ontvangen van Fifties store. Zelfs geen bevestiging van ontvangst van mijn email. De betalingstermijn is bijna bereikt, maar het probleem is nog niet opgelost.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle verzending en een mooie website.
Pluspunten
snelle en goede service. vooral dat persoonlijk geschreven berichtje was suuuuuper ! dank, hilde
Pluspunten
Snelle levering, grote keus.
VerbeterpuntenIk wilde graag €5,- korting op mijn bestelling dus ik meld me aan voor de nieuwsbrief. Na 4 dagen nog geen kortingscode dus gemaild. Helaas kreeg ik geen antwoord en ik moest bestellen ivm verjaardag. Na 5 dagen kreeg ik antwoord dat ze een storing hadden gehad in mail server. Kreeg alsnog de kortingscode maar heb ik natuurlijk niks meer aan nu.
Pluspunten
Snel geleverd top
VerbeterpuntenEr is niks maten beter aangeven omtrent omvang !
Pluspunten
Op internet bestellen is zo gebeurd,duidelijke site,groot aanbod Ben ook in de winkel geweest kan er wel een dag in rondlopen heerlijk gewoon,
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Pluspunten
Geweldige producten, vind je niet zomaar in elke winkel op de hoek. Leuke uitstraling, goede service. Erg tevreden !
VerbeterpuntenVooral blijven bestaan....
Pluspunten
Snelle levering via internet. Goed verpakt.
Verbeterpunteniets meer aankleding als je vraagt of het cadeau moet worden ingepakt. 2,50 voor een papiertje is duur betaald.
Pluspunten
snelle en goede servies
Verbeterpuntengeen