Pluspunten
Ziet er mooi uit
Beste Enrique, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. U mag ten alle tijden het product binnen 14 dagen retour zenden. We hebben inmiddels duizenden maskers verkocht en nog niet eerder deze klacht van iemand vernomen. De maskers zijn altijd van dezelfde kwaliteit, maar zoals gezegd, terugzenden is geen probleem. Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest, Met vriendelijke groet, Klantenservice The Fifties Store
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenDe omschrijving van het product klopt niet; er staat in de omschrijving dat de lamp die ik heb gekocht van glas is terwijl hij van plastic is.
Beste Diana, Wat vervelend dat het product niet helemaal is zoals je verwacht had. We hebben de beschrijving van het product voor alle zekerheid er bij gepakt. Daar wordt in aangegeven dat de lamp voorzien is van glazen lenzen en een kunststof rand. Als het goed is, is dat ook wat je geleverd hebt gekregen. Mocht dat niet zo zijn, stuur ons een mailtje op [email protected] en we gaan een passende oplossing voor je zoeken. We wensen je heel veel plezier van de lamp. Met vriendelijke groet, Richard, Klantenservice The Fifties Store
Pluspunten
Leuke spulletjes, redelijk van prijs, uitstekende communicatie.
VerbeterpuntenMisschien de levertijd iets korter maken..
Pluspunten
Wonderful, quick service and I couldn't be happier with my purchase!
Pluspunten
Klasse product, prima levering
Pluspunten
Heel snelle feedback ivm levering.
Pluspunten
Snel en goed, dank.
Pluspunten
Leuke webwinkel Goede klantenservice
VerbeterpuntenOp de website aangeven welke artikelen niet op voorraad zijn of een lange levertijd hebben.
Pluspunten
Snelle levering en scherp geprijsd
Pluspunten
Platenspeler besteld. Na een snelle levering bleek deze het niet te doen. Telefonisch contact gehad met The Fifties Store, toch maar terug gestuurd zodat ernaar gekeken kon worden. Zeer kort daarop een nieuwe, goed werkende platenspeler ontvangen. Hier ga ik nog heel veel plezier aan beleven! Ook erg prettig dat de optie voor AfterPay er is, zeker bij grote bedragen. Topservice!
Pluspunten
Ongeloofelijk goede service !
Pluspunten
Snelle afhandeling ,ook met retourneren en crediteren . En natuurlijk een goed produkt .
Pluspunten
beschadigd produkt ontvangen, terug gestuurd en meteen een nieuwe ontvangen super. Bestel hier de volgende keer zeker mijn producten.
Pluspunten
Levering zoals beloofd. Kwalitatief goed product.
VerbeterpuntenIncompleet product geleverd, daarna onjuist product nageleverd. Contact hierover loopt zeer moeizaam, wordt niet of laat gereageerd op mail. Eerste levering was eind juni, problem is nu (eind september) nog niet opgelost, beetje teleurstellend.
Beste Henk, Onze excuses dat het zo misgelopen is. We gaan dit snel voor u oplossen. U wordt vandaag nog gebeld door onze klantenservice om alles netjes te regelen. Met vriendelijke groet, Kathy Klantenservice The Fifties Store
Pluspunten
Zeer tevreden over de communicatie , verliep heel vlot , vlugge levering . Platendraaier moest dienen als vervanger van een voorloper van de jukebox , de Telfa uit 1951 . Het verschil in merkbaar bij het nieuwe toestel .
Verbeterpunten???????
Pluspunten
goede service, ben gebeld (product niet op voorraad) en zeer goed verder geholpen.