Pluspunten
Dit keer een snelle levering (is ooit anders geweest)
Verbeterpuntenals u de adres uitdraait voor DHL(adressticker),kijk even na of het ook klopt met de factuur adres,als het beide het zelfde adres is. op de sticker stond Breekeind 2 23 ipv 23. bezorger zei dat dit echt moet kloppen,anders bezorgen ze het pakketje niet.
Pluspunten
- Uitgebreide keuze aan kwaliteitsvolle producten - Vriendelijke service
Verbeterpunten- Een betere maattabel voor de kleding is een must! - Betere communicatie over de verzending vóór de aankoop (Wanneer komt het pakje waarschijnlijk aan?, enz...) - Hygiëne (er zat een rare, bruine plek op mijn onderrok)
Pluspunten
Prachtige jurkjes, helemaal mijn smaak!
Pluspunten
Gewoon een positieve ervaring in bestellen en het afhandelen van alles.Sander van den Berg.
Pluspunten
supersnelle en vriendelijke service. grote keuze
eerder laten als het komt
Pluspunten
topkwaliteit en razendsnelle levering.Had ik deze site maar vroeger ondekt. Klasse
Pluspunten
Zeer tevreden, top bedrijf! groetjes
Pluspunten
Alles is dik voor elkaar !
VerbeterpuntenNaamsbekendheid, toevallig kwam ik erachter bij het zoeken naar Harley-parts op Marktplaats. Maar misschien is het ook wel goed voor elkaar hoor ! Ik heb in ieder geval de link naar heel wat liefhebbers doorgestuurd :-)
Pluspunten
goede, snelle service en vriendelijke mensen over retouren
Pluspunten
Niets op aan te merken vlugge service
Pluspunten
Communicatie en levering (heel snel)
Pluspunten
heel snelle service en levering, mooie verpakking.
Verbeterpuntenbij deze bestelling geen opmerkingen.
Pluspunten
ze hebben hele mooie spullen en wordt snel bezorgd en ze houden je goed op de hoogte als er bv iets is uitverkocht echt de service is gewoon super.the fifties store is echt een aanrader ik ben er echt heel tevreden over ik heb al wat artikelen besteld en zal ik in de toekomst ook zeker blijven doen.
Pluspunten
Een vlotte en juiste bediening
Pluspunten
Duidelijke website maar daarnaast bij vragen ook prima telefonisch bereikbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mailcontact dat een artikel niet meer voorradig was, er werd meteen een suggestie voorgesteld! Top
Pluspunten
SNELLE LEVERING
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering.Ik ben erg tevreden!
Pluspunten
snelle levering van mooie producten te bekijken op duidelijke website
VerbeterpuntenGeen idee, what you see is what you get :-)
Pluspunten
Leuke producten, goeie klantenservice
VerbeterpuntenCommunicatie als er iets anders loopt dan gepland