Pluspunten
top netjes en snel verzonden.
Pluspunten
je wordt prettig te woord gestaan en goed geinformeerd.
Pluspunten
Snelle levering. Nette afhandeling. Leuke producten. Website is bijna verslavend zo leuk. Heel betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen. Blijf heel lang zo doorgaan.
Pluspunten
Pluspunten
Na een zoekgeraakt pakketje,werd er direct een nieuwe zending gestuurd en toen was het kado voor mijn dochter haar verjaardag toch nog op tijd.super
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Goede en snelle verzending.
Pluspunten
snelle service en goed verpakt.goed geordend.
Verbeterpuntenwel teveel naar volgende bladzijde klikken , proberen overzichtelijker te maken of sneller kunnen schakelen naar pagina's of andere producten. of misschien is het wel omdat jullie zoveel producten hebben. succes en tot ziens op de meetings.
Pluspunten
Snelle levering bij breuk van een globe zonder problemen een nieuw glas gekregen
Pluspunten
it is difficult to thank in Dutch! anyway thanks great service.
Pluspunten
Online besteld, super snel geleverd nog even telefonisch contact gehad ook super geholpem
Pluspunten
LIVRAISON EXPRESS. MATERIEL EN PARFAIT ETAT
VerbeterpuntenMANQUE DE CLARTE CONCERNANT LES FRAIS D'ENVOI
Pluspunten
Prima, geen aanmerkingen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Vlotte bezorging, ondanks mijn vergissing, zie hiernaast. Geen enkel probleem voor het bedrijf, na mijn mail hierover hebben ze direct mijn bestelling alsnog verzonden. Jammer dat de jurk echt te klein was, ondanks de maat. Hele leuke web site. Ik kom vast eens in de echte winkel kijken, dat is toch makkelijker dan online.
Verbeterpuntenduidelijker op de website neerzetten, dat in de winkel ophalen, jullie eigen winkel is. Ik dacht dat het bij de Bruna of een Kialapunt o.i.d. zou zijn.
Pluspunten
Overzichtelijke website, supersnelle levering, goede verpakking, valentijnsattentie bijgesloten, klantenservice 7 dagen per weektelefonisch bereikbaar.
VerbeterpuntenOp de website werd (foto) de indruk gewekt dat er een originele hoes bij de plaat zou zitten. Uiteindelijk kwam het product in een blanco hoes. Daar moet je meteen duidelijk over zijn.
Pluspunten
Mooie website, goed overzichtelijk. Vooral de corsages (bloemstukken voor in je haar) vind ik persoonlijk echt super. Ook de kleding is van mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenSoms staat er te weinig informatie over de producten, ook mis ik de afmetingen in cm in de maat indicatie. En als je wel een schommelt tussen 2 maten in, dan is het maar gokken hoe de stof is, daarom zou het beter zijn dat de maten ook in cm worden neergezet.
Pluspunten
Zoals beloofd snelle levering
VerbeterpuntenEen deel van het voetstuk van het beeldje was niet geschilderd, maar heb er geen punt van gemaakt omdat het aan de achterkant was. Vind wel dat, aangezien de winkel aan de doos te zien het artikel reeds geopend had, mij een gaaf exemplaar had kunnen sturen en de fout terug naar hun leverancier.
Pluspunten
Iets te grote maat besteld. We zijn naar de winkel gegaan om te ruilen. Dit was geen probleem en werden vriendelijk geholpen. leuke winkel ook.