Pluspunten
Schnelle Lieferung. Bestellte Ware super.
Pluspunten
Snelle levering - groot assortiment - aardige verkopers.
VerbeterpuntenLees uw email - ik heb later maar gebeld over mijn bestelling - maar via de mail kreeg ik geen response.
Pluspunten
Product zoek bij verzender naar Eindhoven. Jullie hebben het perfect opgelost zodat ik het item voor de kerstdagen in bezit had
Pluspunten
Prima service,goed verpakte verzending van artikelen,snelle verzending,met andere woorden uitstekend goed!
VerbeterpuntenGeen,goed zo!
Pluspunten
Snelle service, mooie stukken
Verbeterpuntenstukken tekort bij levering!! ik heb een hele mooie led verlichting besteld (foto marilyn monroe) en het koppelstuk om de adapter en verlichting te verbinden ontbrak.... controle bij inpakken dus!
Beste Cindy, Heeft u hierover al contact opgenomen met de klantenservice? Als er stukken ontbreken zorgen wij altijd kosteloos voor een snelle oplossing. Voor deze neon weten wij echter zeker dat alle elementen verzonden zijn die u nodig heeft. Heeft u goed in de doos gekeken of er geen los snoertje in lag? De neon is hier getest en is direct daarna ingepakt. Tussen de adapter en de neon zit dus nog 1 snoertje om het geheel aan te sluiten. Dat is het koppelstuk. Met vriendelijke groet, Klantenservice The Fifties Store
Pluspunten
Bestelling ontvangen..Bestelling # 300027710. Bedankt. Mvrgr. Jan Ambaum
Beste Jan Ambaum, Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent. Uw bestelling is op 24 december verzonden. Vanwege de kerstdagen en het slechte weer zullen er geen afleveringen hebben plaatsgevonden op zaterdag 27 december. Aangezien er op maandag sowieso geen pakketten worden afgeleverd is de eerstvolgende dag dinsdag 30 december. Dat u ons een 1 geeft voor kwaliteit en communicatie lijkt ons niet terecht. Wij zorgen dat uw bestelling netjes aan de post wordt afgegeven, wij hebben echter geen invloed op de snelheid van de aflevering. Wij hopen dat u ons alsnog wilt waarderen op de geleverde producten. Met vriendelijke groet, Klantenservice The Fifties Store
Pluspunten
snelle levering,duidelijke webside
Pluspunten
snelle levering, overzichtelijke site
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en goede service
Pluspunten
Een fantastische samenwerking zeker voor herhaling vatbaar alles vlot en in orde geregeld
Pluspunten
de cijfers zegen alles !!